Pulzar

Partyajánló

Indie a la Paris @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2008. június 28.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Electro
Indie a la ParisKurt Cobain filmet rendez! A képtelen hír igazságalapja, hogy a Stuck in the Sound frontembere, JRF úgy véli: élete egy film, melynek direktora a mai napig is a Nirvana tragikusan elhunyt frontembere. A mozi következő jelenetét ráadásul Budapesten forgatják: az indie banda kizárólag a PEP! parti kedvéért szakította meg új lemezének stúdiómunkálatait Párizsban.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Indie a la Paris @ A38, Budapest

Kurt Cobain filmet rendez! A képtelen hír igazságalapja, hogy a Stuck in the Sound frontembere, JRF úgy véli: élete egy film, melynek direktora a mai napig is a Nirvana tragikusan elhunyt frontembere. A mozi következő jelenetét ráadásul Budapesten forgatják: az indie banda kizárólag a PEP! parti kedvéért szakította meg új lemezének stúdiómunkálatait Párizsban.
Bár a zenekar egy koszos kis garázsból indult útnak, egy francia tehetségkutatónak köszönhetően az elmúlt egy évben a legrangosabb fesztiválokon fűtötték a hangulatot és őrjítették meg a közönséget. Első nagylemezük a 2006-ban megjelent Nevermind the Living Dead Toyboy című száma a verseny válogatáslemezére felkerülve azonnal hatalmas sláger lett Franciaországban, annak ellenére, hogy a Stuck in the Sound kizárólag angol nyelven énekel.

A koncerteken szinte már kötelező érvényűen „stage-diving”-ra felhívó dal világhódító útnak indult, a nemzetközi chartok élmezőnyébe lépve pedig már hazánkban is a DJ-k új kedvence. Videóklipjét az MTV is pörgeti, a srácok MySpace oldalán pedig lassan több látogató fordul meg naponta, mint a Smashing Pumpkins vagy a Pixies site-ján.
„Most készítjük az új lemezünket, amelynek stúdiómunkálatait kizárólag a PEP! parti miatt szakítottuk meg. Ha kész van a cucc, óriási európai és amerikai turnéra indulunk.” Az új albumból elsőként a budapesti közönség kap ízelítőt. A csapat június 28-án a PEP! magazin nyári számának megjelenése alkalmából rendezett partin lép fel.

„Az A38 hajó igazi parti-multiplexszé válik erre az éjszakára, hiszen a francia négyes előtt fellép a Hangmás zenekar, a Mizantróp és a Spacesh!t, a hajnalig tartó pörgésről pedig a Tesco Disco DJ-i gondoskodnak majd, míg az emeleten a szokásos Lollipop-őrület fokozza a hangulatot. Ráadásul itt lehet majd elsőként hozzájutni a PEP! legfrissebb számához, amelyet minden parti-arc ajándékba kap.” – árulta el Steiner Kristóf, a PEP! magazin felelős szerkesztője.

A Toyboy c. videóklipet itt találod:
http://www.youtube.com/watch?v=pYdc725WzzE

Line-up:
21:00 Mizantrop
21:45 Spacesh!t
22:30 Hangmás
23:30 Stuck in the Sound (FR)
+ koncertek után Tesco Disco DJ’s (Kecske & Pipó)
+ tetőteraszon Lollipop DJ’s (Kovary, Sakal, Killbert, Blond N’ Bass)

2008. június 28-án (szombat) este, 20:30h-05h
A38 hajó
(XI. Budapest, Petőfi híd budai hídfő)
Jegyár: 1.200 HUF
A belépőért megkapod a PEP! legfrissebb, nyári számát is!
www.pepmagazin.hu

Linkek:
www.myspace.com/stuckinthesound
www.myspace.com/hangmas
www.myspace.com/mizantrop
www.myspace.com/spaceshit

Köszönjük a támogatást:
beck’s
coca cola
est.hu



Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó