Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Dreadful Beats with Sven Wittekind @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2008-06-14
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Hard Techno
Dreadful Beats with Sven WittekindA tanév utolsó hetét követő hétvégén mindenki méltóképp kezdheti a vakációt egy újabb őrületes DFB rendezvény keretein belül. A nagy hajtás után jöhet csak az igazi "nagy hajtás"! Az estekre eddig olyan neves vendégeket invitáltak, akik többször bizonyították már rátermettségüket, mind hazánkban, mind a világ többi pontján. A június 14-i alkalom egy kicsit eltérő lesz a megszokottól.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
4 vendég igazolt vissza, például: SchranzQrush hardstyle22 manocska TechnoKitty
összes résztvevő megtekintése

Dreadful Beats with Sven Wittekind @ K2, Budapest

A tanév utolsó hetét követő hétvégén mindenki méltóképp kezdheti a vakációt egy újabb őrületes DFB rendezvény keretein belül. A nagy hajtás után jöhet csak az igazi "nagy hajtás"! Az estekre eddig olyan neves vendégeket invitáltak, akik többször bizonyították már rátermettségüket, mind hazánkban, mind a világ többi pontján. A június 14-i alkalom egy kicsit eltérő lesz a megszokottól.

A világ egyik legelismertebb és legeredetibb hardtechno producere illetve lemezlovasa mellett (Sven Wittekind - Germany) egy új, feltörekvő dj-t köszönthetünk Magyarországon (Albert Kraner - Italy), aki kökemény, száraz stílusával egyenletes sebességgel vonul be a köztudatba.

Természetesen rezidensek is a jól megszokott formájukra törekednek majd, így tehát kijelenthetjük, hogy ismét egy nem akármilyen partynak nézünk elébe, együtt, VELETEK.


Sven Wittekind:


Életrajzát felesleges lenne a kezdetektől bemutatni, hiszen nincs olyan a szcénában aki ne találkozott volna a Sven Wittekind névvel. Az elmúlt pár esztendő alatt Sven a hardtechno egyik legkiemelkedőbb alakjává nőtte ki magát. Állandóan megújuló, mégis ezer közül felismerhető stílusának köszönhetően rendre slágerek kerülnek ki kezei közül, minek eredményeként a világ legnagyobb fesztiváljainak és mega rendezvényeinek állandó, elengedhetetlen “kellékévé” vált. 2006-ban megannyi siker megjelenést követően elindította saját labeljét, a Sven Wittekind records-ot. 2007-ben látott napvilágot 2 lemezes szóló albuma a Seven Deadly Sins EP amely megjelenést szintén nagy siker övezett. Előszeretettel vállal közös munkásságot jó barátjával Boris s.-el. Ezen közösködés egyik gyümölcse votl a membran killers EP. és még sorolhatnánk. Csapatunk és Sven legutóbbi közös beszélgetése során csak annyit üzent a magyar közönségnek, hogy ideje újra lebontani a k2 falait.


Albert Kraner:

Albert Kraner 1986 májusában látta meg a napvilágot Masszában, Olaszországban. 1999-től életét meghatározó stílus a techno. A partyéletet gyorsan átlépve lemezeket ragadott és zenélésre illetve producerkedésre adta a fejét. 2005-ben jelent meg első kőkemény muzsikája a HTscene.org fórum jóvoltából, amely azonnal nagy figyelmet eredményezett mind a zenének, mind készítőjének. 2006-ban elindította saját digitális kiadóját amely az Anathema records névre halgatott. Első megjelené-sét, Arkadiusz Witekkel közösen készítette. Őrült tempóban gyártja slágereit napjainkban is, hol egyedül, hol pedig producer barátaival, Dariush Geevel, Tim Riversszel, Salva Truchaval vagy re-zidensünkkel és jó barátjával SveTeccel. Alkotásait minden szakmabeli pörgeti, olyanok mint: Dj Rush, Sven Wittekind, Dj Bold, Pet Duo és még sorolhatnánk.Main area:

Sven Wittekind - Germany (Abstract bookings, Inflicted)

Albert Kraner - Italy (Fat tm rec, Killfactory, Anathema rec)

SveTec (Distorted, DFB)

Morison (Artillery, Skull Tunes, Inflicted)

Psycho-Rex (DFB)

Tilthammer (DFB)

Lite area:

Hadova (Dirtybass)

Deeroy (Experience digital)

Kali (Egotraxx)

Slave (Adult records)

Matthias Kid (Budapest techno)

Extrák: klimatizált táncterek, live visual show, mérsékelt italárak

Helyszín: Club K2 Budapest, Üllői út 51.

Entry: 2500 Huf / 10 Euro


Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó