Pulzar

Partyajánló

THE ROGUE ELEMENT @ Mokka Cuka

Dátum 2008. május 31.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus ismeretlen
THE ROGUE ELEMENTA történet valamikor 2004-ben kezdődött, amikor is Ben Medcalf aláírt az Exceptional Recordshoz, és ezzel kezdetét vette a The Rogue Element sztori. Már a kezdetektől olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például a Plump Dj’s, Freestylers, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Hyper, Rennie Pilgrem, vagy éppen a The Crystal Method. Még ebben az évben jelölték a Breakspoll díjátadón, mint ’Legjobb Feltörekvő Producer’ és be is söpörte a díjat. Mokka Cuka

THE ROGUE ELEMENT @ Mokka Cuka

A történet valamikor 2004-ben kezdődött, amikor is Ben Medcalf aláírt az Exceptional Recordshoz, és ezzel kezdetét vette a The Rogue Element sztori. Már a kezdetektől olyan nevekkel dolgozott együtt, mint például a Plump Dj’s, Freestylers, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Hyper, Rennie Pilgrem, vagy éppen a The Crystal Method. Még ebben az évben jelölték a Breakspoll díjátadón, mint ’Legjobb Feltörekvő Producer’ és be is söpörte a díjat.

2005-ben aztán jött a ’Rogue Rock’, a várva várt debütáló album, amivel szintén Breakspoll-jelölést kapott.
 
A következő évben a The Rogue Element tovább folytatta a termékeny munkát, több sikeres remixet készített, többek között a drum and bass szcénából jól ismert Noisia ’Gutterpump’ című, kiváló breakhouse próbálkozását dolgozta fel nagy sikerrel.
 
Ben turnéjainak köszönhetően az egész világon ismertté vált. A Tom Real-lel közösen alkotott ’He’s So Hot Right Now’ című száma elnyerte a szcéna elismerését, a ’Dead Drummers’ a dj-k kedvence lett. A szárnyalást 2006-ban újabb két Breakspoll díjjal jutalmazták, Ben a ’Legjobb Producer’ és a ’Legjobb Remix’ elismerést is bezsebelhette.
 
2007-ben Fatboy Slim-nek készített remixet, ezenkívül Tom Real-lel elindították a ’Disco of Doom’ című rádióműsort a Samurai FM-en.
 
Egy kisebb szünetet követően, a The Rogue Element 2008-ban újra berobbant a köztudatba a ’Wario’ és a ’Panic Attacks’ című trackjeivel és a ’Disco Doom’ nevű dj és produkciós csapatával.
 
A producerkedés, remixelés és dj-zés mellett Ben televíziós műsoroknak és filmeknek is készít zenéket.NINJABREAKZ PRES.:
 
THE ROGUE ELEMENT @ MOKKA CUKA
 
MÁJUS 31. SZOMBAT
 
 
 
line up:
 
THE ROGUE ELEMENT (Exceptional Rec.) UK
 
SIKZTAH (Ayra Rec.)
 
PSYON (Ninjabreakz)
 
PRYUS (Ninjabreakz)
 
 
 
INGYENES!!!
 
 
 
 

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó