Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 490 Ft
Mindenkinek éjfél után1 990 Ft

Partyajánló

Secret Fusion Születésnapi Party @ Hangár, Sopron

Fellépők
Secret Fusion Születésnapi Party2001. Februárjában indult útjának Sopron legkedveltebb és egyben legsikeresebb parti sorozata, a Secret Fusion. Az első partiknak a legendás Fless Club adott otthont, majd bezárása után a Hangár Music Garden mellett döntött a két szervező, Junkie & Hawky.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Secret Fusion Születésnapi Party @ Hangár, Sopron

2001. Februárjában indult útjának Sopron legkedveltebb és egyben legsikeresebb parti sorozata, a Secret Fusion. Az első partiknak a legendás Fless Club adott otthont, majd bezárása után a Hangár Music Garden mellett döntött a két szervező, Junkie & Hawky.

Kezdetekben a Magyar élvonalat és fiatal tehetségeket mutattak be a rendezvényen, de az utóbbi 3 évben már neves külföldi előadók nevei kápráztatták el a parti vendégeit. Túl vannak majdnem 100 SF partin és több mint 30 fellépőn, 6 különböző országból. Végigtáncoltunk már több mint 30 napot és egy egész generáció zenei ízlésének megformálásáért lett felelős a SF.

Kicsit megkésve, de Április 30 -án szerdán itt az ideje, hogy megünnepeljük a Secret Fusion 7. születésnapját. Ehhez természetesen egy különös vendégre is szükség van, aki a new yorki Bill Patrick személyében tökéletesen meg is valósul. Bill a 2007 -es Secret Fusion Open Air -en már bebizonyította, hogy játéka igazi zenei csemegének számít és egy remek egyéniség is egyben. Már akkor megígérte, hogy amint Európában van ismét ellátogat Sopronba és ezt Április 30 -án meg is teszi. Bill mellett Junkie & Hawky adja majd a zenei körítést és azt tudhatjuk, hogy mindig különleges műsorral igyekeznek elbűvölni a soproni közönséget. Külön érdekesség, hogy az első 300 vendég egy speciális limitált SF mix CD -t kap ajándékba, melyet külön erre az alkalomra készít a Dj páros.

Remélhetőleg kedvet kaptatok egy emlékezetes bulihoz, úgyhogy Április 30 -án irány a soproni Hangár Music Garden és Szórakozzunk ” Barátok közt Jóban rosszban ” !!!

2008.04.30. 7 éves Secret Fusion Születésnapi Party @ Hangár - Sopron

Dj-k:
Bill Patrick ( robots - New York - USA )
Junkie & Hawky ( secret fusion )

Visual: Vj Pixelstar & Haku

Limitált 300 db ajándék Secret Fusion mix Cd!!!

helyszín: Hangár Music Garden
start: 22:00 end: 06:00
belépő: éjfélig 1490 HUF, utána 1990 HUF
info@secretfusion.hu  
www.secretfusion.hu  
www.myspace.com/​billpatrick  
www.myspace.com/​sfjunkie  
www.myspace.com/​sfhawky  

Szórakozzunk "Barátok közt, Jóban rosszban" !!!


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Isolée - Well Spent Youth

    Hat év várakozás után végre itt van Isolée harmadik albuma. A 'Well Spent Youth' Rajko Müller tehetségének újabb ékes bizonyítéka.
  • Hamarosan itt az új Luke Slater lemez!

    A VIVA eeelektro szilveszer party egyik kiemelt fellépőjének, LUKE SLATER-nek új mix lemeze jelenik meg A Resist Records gondozásában, 2005. január 28-án! Az album dupla CD és 3 LP formátumban lesz elérhető. A lemez a „FEAR AND LOATHING” ( Félelem és reszketés) című korábbi, nagysikerű album (React - 2001) „folytatása”.

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó