Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE A téli/tavaszi zárthelyi rave-szezonra április 26-án pont tesz a Kollektiva, amikor is megtartják őszig utolsó klubfoglalkozásukat a Trafóban. Ez alkalommal az egyik legklasszabb kelet-európai város, Krakkó két fős delegációját fogadják, a lengyel-magyar jó barátság jegyében.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest


A téli/tavaszi zárthelyi rave-szezonra április 26-án pont tesz a Kollektiva, amikor is megtartják őszig utolsó klubfoglalkozásukat a Trafóban. Ez alkalommal az egyik legklasszabb kelet-európai város, Krakkó két fős delegációját fogadják, a lengyel-magyar jó barátság jegyében.

A Fluowankaz dj-duó, Thomas és Tomasz a lengyel elektró színtér lelkes animátorai, akik az elmúlt néhány évben az összes valamirevaló ottani klubban megfordultak, Krakkótól Varsón át Poznanig. De nem egyszer játszottak már külföldön, legyen az Stockholm, vagy London - a brit fővárosban ráadásul a csúcsmenő Punk és Durrr esteken léptek fel. A srácok maguk is menthetetlenül London-őrültek, úgyhogy a saját bulijaikon általában a brit főváros jővőzene-alakítói vendégeskednek, pl. Partyshank, Niyi, A1 Bassline, Dean Tynan, Hanna Hanra. Legutóbb viszont az amerikai Blake Miller, a Moving Units illetve a Lies In Disguise formációk tagja ugrott be hozzájuk egy dj-szett erejéig.

A lengyel Fluo-kidek a gyógyegér chic megtestesítői, akik olyan trendmagazinokban szerepeltek, mint a brit Dazed & Confused vagy a magyar PEP! magazin. Nem nézné ki belőlük az ember, de valódi party állatok, akik nemcsak bulizni, de dj-zni is nagyon tudnak, így bődületes elektró-indietronica-gameboy-bassline rave elhajlásra számíthatunk tőlük. A "Cracktown krú" előtt-után pedig a "Bootown bojok", avagy a rezidens kollektivások menage-á-trois-ját élvezhetik a partisták.

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE
2008. április 26., szombat
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

Line-up:

FLUOWANKAZ (PL)
TMX, Popbitch, Fullstereo (Kollektiva)

Belépő: 600 HUF

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)
info@kollektiva.hu

Web:

www.kollektiva.hu


Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott lemezek

  • Traxx jön debütáló albumával!

    A chicago-i producer Melvin Oliphant III aka Traxx, hamarosan jelentkezik debütáló LP-vel, amely a Faith címet viseli és amely júliusban saját kiadójánál, a Nation-nél jelenik meg.
  • Stanton Warriors – Sessions vol. III

    Számos díj és egy világ körüli turné után elkészítette a harmadik nagylemezét a breakbeat stílus egyik legmeghatározóbb formációja, a Stanton Warriors. A félig DJ mix, félig album hatását keltő kiadványon az elmúlt pár év összes nagy Stanton Warriors felvétele megtalálható lesz.

Kapcsolódó cikkek

  • Jay Lumen és Green Velvet közös kislemezzel lepte meg a világot

    Bombaként robbant a hír az e-zenei szcénában, hogy az új generációs techno üstökös Jay Lumen és a szakma legendás, immár élő klasszikussá vált ikonja Green Velvet közös kislemezzel jelentkezik. Az azóta már megjelent EP az első héten dupla Top10-el indított a Beatporton, hiszen két dallal is a legjobb 10 között startolt.
  • Bekeményített az Exit fesztivál !

    Az Exit fesztivál, kiegészítette, amúgy is tekintélyes fellépőinek névsorát.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó