Pulzar

Partyajánló

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Dátum 2008. április 26.
Helyszín Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.
Stílus ismeretlen
Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE A téli/tavaszi zárthelyi rave-szezonra április 26-án pont tesz a Kollektiva, amikor is megtartják őszig utolsó klubfoglalkozásukat a Trafóban. Ez alkalommal az egyik legklasszabb kelet-európai város, Krakkó két fős delegációját fogadják, a lengyel-magyar jó barátság jegyében.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest


A téli/tavaszi zárthelyi rave-szezonra április 26-án pont tesz a Kollektiva, amikor is megtartják őszig utolsó klubfoglalkozásukat a Trafóban. Ez alkalommal az egyik legklasszabb kelet-európai város, Krakkó két fős delegációját fogadják, a lengyel-magyar jó barátság jegyében.

A Fluowankaz dj-duó, Thomas és Tomasz a lengyel elektró színtér lelkes animátorai, akik az elmúlt néhány évben az összes valamirevaló ottani klubban megfordultak, Krakkótól Varsón át Poznanig. De nem egyszer játszottak már külföldön, legyen az Stockholm, vagy London - a brit fővárosban ráadásul a csúcsmenő Punk és Durrr esteken léptek fel. A srácok maguk is menthetetlenül London-őrültek, úgyhogy a saját bulijaikon általában a brit főváros jővőzene-alakítói vendégeskednek, pl. Partyshank, Niyi, A1 Bassline, Dean Tynan, Hanna Hanra. Legutóbb viszont az amerikai Blake Miller, a Moving Units illetve a Lies In Disguise formációk tagja ugrott be hozzájuk egy dj-szett erejéig.

A lengyel Fluo-kidek a gyógyegér chic megtestesítői, akik olyan trendmagazinokban szerepeltek, mint a brit Dazed & Confused vagy a magyar PEP! magazin. Nem nézné ki belőlük az ember, de valódi party állatok, akik nemcsak bulizni, de dj-zni is nagyon tudnak, így bődületes elektró-indietronica-gameboy-bassline rave elhajlásra számíthatunk tőlük. A "Cracktown krú" előtt-után pedig a "Bootown bojok", avagy a rezidens kollektivások menage-á-trois-ját élvezhetik a partisták.

Kollektiva Klub SZEZONZÁRAVE
2008. április 26., szombat
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

Line-up:

FLUOWANKAZ (PL)
TMX, Popbitch, Fullstereo (Kollektiva)

Belépő: 600 HUF

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)
info@kollektiva.hu

Web:

www.kollektiva.hu


Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó