Pulzar

Balaton­Sound – The Festival­beach / 2022. június 29.–július 2. / Fellépők: Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Marshmello, Paul Kalkbrenner, Alesso, Timmy, Robin Schulz és még sokan mások! Vedd meg a jegyet!

Saturday S.H.I.T @ Blue Monkey Cafe, Budapest

2-Play Sound presents: Saturday S.H.I.T - Electronic Dance Music Night

Időpont: 2008. április 12. (szombat)

Fellépők: Dj Black Diamond vs. De Von (live Konga-show)

Helyszín: Blue Monkey Club (a B7 Club Exkluzív Vip clubja) - 1024 Budapest, Tölgyfa utca 28.
http://www.bluemonkey.hu

Start: 22h -
Belépő: Hölgyeknek díjtalan | Uraknak 1500 HUF

Infoline + asztalfoglalás: 0630 830 98 14 | 0620 431 39 62

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2011-04-23] Cinetrip presents Water Circus -Goodbye Rudas, Hello New Waves!
  @ Rudas Gyógyfürdő

 • [2010-12-04] Cinetrip presents Water Circus

  @ Rudas Gyógyfürdő

  A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik?
 • [2008-04-26] Ain’t No Sunshine
  @ Rudas Gyógyfürdő

  Ain’t no sunshine, when she’s gone, énekelte Bill Withers dalát Lynn Collins, Michael Jackson, a Temptations, Al Jarreau, Tom Jones, játszotta instrumentálban a Harlem Underground Band, és még annyian. A Do It Again, Midnight Groove, Hot Fun, I Feel Love, Flying Dutchman és a Lost Galaxy után a szezon zárószlogenjének választott dal visszhangzik majd a Rudasban a nyáron át – ugyanis az április 26-i buli lesz az aktuális sorozat utolsó partija, legközelebb az ősszel rotyognak és színpompáznak újra a falak.
 • [2008-04-12] The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A szezon utolsó előtti Rudas-bulija az Űrhajózás napján megrendezett Lost Galaxy Jurij Gagarin 1961-es űrrebocsátására csillagfény sci-fi karnevállal és űrhajós bállal emlékezik. A Vosztok-1 108 perces Föld-körüli utazását a Cinetrip szokásos négy helyszínén DJ-k, live-actek és performanszok elektronikus és űrzenei hanglemezfelvételekkel, képekkel, motívumokkal különféle stílusban ünneplik – 7 órán keresztül.
 • [2007-12-21] Cinetrip
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.
 • [2007-12-15] Do It Again!
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.

Kapcsolódó cikkek

 • Ötödik Heineken Balaton Sound: Tizenkét biztos pont

  Július 7-10 között ötödször gyűlnek össze Zamárdiban a zene és a Balaton szerelmesei. A varázslatos atmoszférájú Balaton-parti helyszínen négy nap alatt tömegével találkozhat a közönség a világ legfontosabb zenekaraival és DJ-ivel, közülük első körben tizenkét nevet jelentettek be a szervezők. Mára biztossá vált, hogy a Heineken Nagyszínpad vendége lesz többek között a Portishead, a Thievery Corporation, az Underworld és Tiësto, míg az arénában és a vízparti teraszokon fellép Ricardo Villalobos, Luciano, Armin van Buuren, Axwell, Gui Boratto és John Digweed is.
 • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

  Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó