Pulzar

Partyajánló

The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma @ Rudas Gyógyfürdő

Fellépők
The Lost Galaxy: keringő űrpanorámaA szezon utolsó előtti Rudas-bulija az Űrhajózás napján megrendezett Lost Galaxy Jurij Gagarin 1961-es űrrebocsátására csillagfény sci-fi karnevállal és űrhajós bállal emlékezik. A Vosztok-1 108 perces Föld-körüli utazását a Cinetrip szokásos négy helyszínén DJ-k, live-actek és performanszok elektronikus és űrzenei hanglemezfelvételekkel, képekkel, motívumokkal különféle stílusban ünneplik – 7 órán keresztül.Rudas Gyógyfürdő

The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma @ Rudas Gyógyfürdő

A szezon utolsó előtti Rudas-bulija az Űrhajózás napján megrendezett Lost Galaxy Jurij Gagarin 1961-es űrrebocsátására csillagfény sci-fi karnevállal és űrhajós bállal emlékezik. A Vosztok-1 108 perces Föld-körüli utazását a Cinetrip szokásos négy helyszínén DJ-k, live-actek és performanszok elektronikus és űrzenei hanglemezfelvételekkel, képekkel, motívumokkal különféle stílusban ünneplik – 7 órán keresztül.

Az uszodában a kétév stand-by után nemrégiben újraindult Monkz csapat vezeti fel az űrbe- és vízreszállást. A Radio City Recordsnál kiadásra kerülő új számaikban a 70-es 80-as évek foszlányai köszönnek vissza Falcótól Aretha Franklinen át Afrika Bambaataáig. (Ha voltál a február 9-i bulin, és be volt kapcsolva a bluetooth-od, akkor bele is fülelhettél egy régebbi Monkz produkcióba). Április 12-én este breakkel és elektróval fűszerezett house-t várhatunk a formációtól, miután Marvin, majd a Hairy-Recordsos Naga szettjére, az Aquadance, Duotrixx és a Fényeső performanszaira lehet a pancsolásba feledkezni, szemeket mereszteni, virtuális égboltot vizsgálni. Az aulában Bosi indítja a termál-dancehallt, majd Superman és Waxman oldja tovább a hangulatot kozmonauta bootlegjeikkel. A törökfürdőt Kaszi és Jácint, valamint Amira és a fürdő hurijai hang- és hashullámai uralják, a pihenőt pedig a kabin-disco mellett kialakult szárazföldi kikötő-, bár- és lemezpult “legénysége”, Sanyi és Haze szolgáltatja. A vizuálmágia felelősei pedig az Interspace Magic Factory (Skylab, Kiégő Izzók és Varga Vince)

A bluetooth-os mobillal érkezőknek ez alkalommal Fapados (illetve Sparty-babzsákos) és Energomat űrutazást ígérhetünk.

Ha érdekel, mi van odafönn és mi van idebenn, rendes galaxis útistopposként a törülköződ (és a papucsod) ne feledd!

The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma
2008. április 12., 21 óra
Rudas Gyógyfürdő, Döbrentei tér 9.

Belépő: 5000 HUF :: Elővétel a Merlinben (1052.Budapest, Gerlóczy u. 4.)

következő/szezonzáró buli:

Cinetrip Sparty – Journeys by djuice

Ain’t No Sunshine

2008. április 26., 21 óra

Uszoda: Fine Cut Bodies (live), Palotai, Marvin-Grasshop

Aula: Waxman, Superman, Titusz

Törökfürdő: Kaszi és Jácint

Kabin Disco: Sanyi és Solid

Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2011-04-23] Cinetrip presents Water Circus -Goodbye Rudas, Hello New Waves!
  @ Rudas Gyógyfürdő

 • [2010-12-04] Cinetrip presents Water Circus

  @ Rudas Gyógyfürdő

  A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik?
 • [2008-04-26] Ain’t No Sunshine
  @ Rudas Gyógyfürdő

  Ain’t no sunshine, when she’s gone, énekelte Bill Withers dalát Lynn Collins, Michael Jackson, a Temptations, Al Jarreau, Tom Jones, játszotta instrumentálban a Harlem Underground Band, és még annyian. A Do It Again, Midnight Groove, Hot Fun, I Feel Love, Flying Dutchman és a Lost Galaxy után a szezon zárószlogenjének választott dal visszhangzik majd a Rudasban a nyáron át – ugyanis az április 26-i buli lesz az aktuális sorozat utolsó partija, legközelebb az ősszel rotyognak és színpompáznak újra a falak.
 • [2007-12-21] Cinetrip
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.
 • [2007-12-15] Do It Again!
  @ Rudas Gyógyfürdő

  A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó