Pulzar

Belépő
Mindenkinek8 000 Ft
Elővételben 2010. december 2.-ig7 000 Ft

Partyajánló

Cinetrip presents Water Circus
A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik?Rudas Gyógyfürdő

Cinetrip presents Water Circus
 @ Rudas Gyógyfürdő

A szenzációs hangulatú, teltházas szezonnyitót követő, december 4-i Cinetrip party audiovizuális élményzuhataga kiváló alkalmat kínál, hogy a Mikulás érkezése előtt ne csupán a cipőnket pucoljuk fényesre, hanem testünk-lelkünk is tisztára fürödjön. Ki tudja, talán még maga a Télapó is beugrik?

 A világon egyedülálló Cinetrip soron következő vízi cirkuszos sparty-ját mindenesetre melegen ajánlhatjuk mindenkinek, aki szeretné, hogy a téli zimankó közepette átfűtse e rendezvény különleges víz-gőz-zene-vizuál-akrobatika elegye a Rudas fürdőben.

A december 4-i Cinetrip zenei komponense már önmagában is frissítően hat majd, hiszen az állandó „fürdős dj-k” mellett ezúttal a budapesti éjszaka tehetséges, fiatal és új színt képviselő lemezlovas-válogatottja diktálja a tempót: az uszodában a nemzetközi szinten is felkapott producer-duó, a Headshotboyz, valamint Fullstereo és Tolo (az iránymutató Kollektiva illetve LavaLava brigád egy-egy tagja) vereti fel a hullámokat, az alkalomhoz illő house ritmusokkal (hozzájuk csatlakozik a Cinetrip-társulat örökös tagja Kaszi), míg a kabinoknál a fő diszkó-felelős Sanyi mellé ezúttal a budapesti nu-disco tábor népszerű alakja, Joe Bonez társul. Ami a veteránokat illeti, az aulában Bal, Waxman és Solid tolják a bugit a strandpapucsok alá, a törökfürdőben pedig a Kaszi-Jácint páros biztosítják az ellazuláshoz szükséges zenefolyamot.

A Cinetrip védjegyét jelentő egyedi látványról a Skylab mellett ezen az estén a Bpstreet Visual gondoskodik (utóbbiak az aulát varázsolják el), és jut extra a performanszok kedvelőinek is; Amira hastánc-csoportjának füllesztő műsora és a lélegzetelállító légi akrobata-kunsztokra képes Debora mellett a Duotrixx tűzzsonglőr-mutatványa ad okot az ámulatra.

CINETRIP presents Water Circus
2010. december 4., szombat, 21.00-04.30
Rudas Gyógyfürdő (1013 Budapest, Döbrentei tér 9.)

Fellépők:

Audiovízuális fényterápium (Uszoda)

Headshotboyz

Fullstereo

Tolo

Kaszi

Látvány: Skylab

Performanszok:

 

Duotrixx - tűzzsonglőrködés

Debora a Levegő Királynője - légi akrobatika

Strandauditórium (Aula)

Bal

Waxman

Solid

Látvány: Bpstreet Visual

Törökfürdő

Kaszi

Jácint

Performansz: Amira és a fürdő hurijai - hastánc    

Kabin Disco

Sanyi

Joe Bonez

Belépő: elővételes jegyár december 2-ig 7000 Ft, utána és a helyszínen 8000 Ft / Jegyelővétel a Merlinben (Budapest V., Gerlóczy u. 4.)

Hangulatnak megfelelő fürdőruha ajánlott, papucs kötelező és jó, ha van kéznél törülköző.

Figyelem! A medence nátriumot, kálciumot, magnéziumot, hidro-karbonátot, szulfátot, fluoridiont, fénycsillámokat és eufória-kivonatot tartalmaz.

A szervezők a műsor- és helyszínváltoztatás jogát fenntartják!

FACEBOOK ESEMÉNYOLDAL:

http:/​/​www.facebook.com/​event.php?eid=108537519216241

WEB:

Cinetrip Facebook: http://www.facebook.com/cinetrip

Cinetrip Party Brand: http://www.cinetrip.hu
Cinetrip myspace/Skylab: http://www.myspace.com/cinetrip

Fotók: 

http:/​/​press.cinetrip.hu/​pic/​Cinetrip_press_photos.zip 

A CINETRIPRŐL

Az 1998. január elsején vízrebocsátott Cinetrip sorozat a Rudas Fürdőben és egyéb exkluzív víz- és űr-közeli helyszíneken varázsolja el a hétköznapok és a futószalag-partik monotóniájából szabadulni vágyó közönséget. A 18-tól 70 éves korig lélekmelengető és valósággal testápoló programokat kínáló eseménysorozat 2010-es szezonja a vizicirkusz világát elegyíti a vízfüggönyök, vízpáravetítés és LED installációk színesítette fürdőzős-partiélménnyel.

Örömünkre szolgál, hogy elindult az online jegyértékesítés; külföldi partnerünkön keresztül elővételes belépőt euróban lehet vásárolni.


Flyer

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2011-04-23] Cinetrip presents Water Circus -Goodbye Rudas, Hello New Waves!
    @ Rudas Gyógyfürdő

  • [2008-04-26] Ain’t No Sunshine
    @ Rudas Gyógyfürdő

    Ain’t no sunshine, when she’s gone, énekelte Bill Withers dalát Lynn Collins, Michael Jackson, a Temptations, Al Jarreau, Tom Jones, játszotta instrumentálban a Harlem Underground Band, és még annyian. A Do It Again, Midnight Groove, Hot Fun, I Feel Love, Flying Dutchman és a Lost Galaxy után a szezon zárószlogenjének választott dal visszhangzik majd a Rudasban a nyáron át – ugyanis az április 26-i buli lesz az aktuális sorozat utolsó partija, legközelebb az ősszel rotyognak és színpompáznak újra a falak.
  • [2008-04-12] The Lost Galaxy: keringő űrpanoráma
    @ Rudas Gyógyfürdő

    A szezon utolsó előtti Rudas-bulija az Űrhajózás napján megrendezett Lost Galaxy Jurij Gagarin 1961-es űrrebocsátására csillagfény sci-fi karnevállal és űrhajós bállal emlékezik. A Vosztok-1 108 perces Föld-körüli utazását a Cinetrip szokásos négy helyszínén DJ-k, live-actek és performanszok elektronikus és űrzenei hanglemezfelvételekkel, képekkel, motívumokkal különféle stílusban ünneplik – 7 órán keresztül.
  • [2007-12-21] Cinetrip
    @ Rudas Gyógyfürdő

    A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.
  • [2007-12-15] Do It Again!
    @ Rudas Gyógyfürdő

    A Rudas Gyógyfürdőben 1998-tól rendezett Cinetrip bulik eredeti világa, ahol zenészek és lemezlovasok zenésítettek újra régi, többnyire némafilmeket, 2007 decemberétől a 21. századi technológia nyújtotta különleges látvány- és élményvilággal születik újjá.

Kapcsolódó cikkek

  • Elektro Guzzi az A38-on

    Az A38 Hajón pár éve, karrierjének hajnalán fellépett Elektro Guzzi a kortárs technó egyik legkurrensebb formációja. A dob-gitár-basszusgitár felállású trió nagy trükkje, hogy gyönyörű, okos és magával ragadó minimáltechnót játszik - teljesen analóg hangszerparkkal, számítógép és kütyük nélkül, mindössze néhány alapeffekttel. Sötéten ragyogó, fortyogó, bugyborékoló, élő produkció - ez az Elektro Guzzi, ami a nyáron megjelent legfrissebb leemzét mutatja be az A38 Hajón.
  • Cinetrip VJ Torna Budapest 2010

    Október 18. és 22. között a Cinetrip csapata ismét megrendezi a VJ Tornát, a VJ szcéna legkiemelkedőbb hazai seregszemléjét és nemzetközi zsűri előtti megmérettetését.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó