Pulzar

Partyajánló

Hexstatic és Herbaliser @ Szépilona Remiz

Fellépők
Hexstatic és HerbaliserA Pesti Est és a burn izgalmas felfedező körútra indul legothonosabb terepén, a nagyvárosi éjszakában: zsongató fellépők, furcsa helyszínek, hanglátványvilág! Első körben hatalmas nindzsás banzájt csapunk a rég nem látott Remizben, ahol két emblematikus formáció, a Hexstatic és a Herbaliser lép fel egy estén a kultikus brit Ninja Tune kiadó képviseletében.Szépilona Remiz

Hexstatic és Herbaliser @ Szépilona Remiz

A Pesti Est és a burn izgalmas felfedező körútra indul legothonosabb terepén, a nagyvárosi éjszakában: zsongató fellépők, furcsa helyszínek, hanglátványvilág! Első körben hatalmas nindzsás banzájt csapunk a rég nem látott Remizben, ahol két emblematikus formáció, a Hexstatic és a Herbaliser lép fel egy estén a kultikus brit Ninja Tune kiadó képviseletében.
A Pesti Est és a burn izgalmas felfedező körútra indul legotthonosabb terepén, a nagyvárosi éjszakában: zsongató fellépők, furcsa helyszínek, hanglátványvilág! Első körben hatalmas nindzsás banzájt csapunk a rég nem látott Remizben, ahol két emblematikus formáció lép fel egy estén a kultikus brit Ninja Tune kiadó képviseletében. A Hexstatic egy audiovizuális live show-t villant a retinádra, a Herbaliser pedig a két alapító, Ollie Teeba és Jake Wherry tekerésével tölti be az eddig leginkább csak csikorgó acélnak otthont adó helyszínt. A Hextatic Stuart Warren Hill és Robin Brunson kettőse, különleges hang és képhatások fenomenális zsokéi. Megalakulásuk 1997-re tehető, innen hamar a Ninja-nál találták magukat, nevük egybeforrt a Coldcuttal közösen jegyezet Timber című, környzetvédelemre (is) agitáló slágerrel, melyet egy igen hatásos videoklip kísért. Zenéjük egyedi sajátossága a szervesen illeszkedő látványelemek sokasága, extra nyalánkságok vannak minden lemezükön, melyből a legutóbbi, a When Robots Go Bad! 2007 nyarának büszkesége.

A Herbaliser Jake Wherry és a Ollie Teeba tizensok éves projektje. A fiúk korai zenei étrendje a 60‘s évek kémfilmzenéjéből, mocskos funkokból, ablakremegtető hangerővel bömbölő hip hop-ból kristályosodott ki a The Remedies és a Blow Your Headphones című albumokkal, melyekkel már az ’90-es évek közepén helyet foglaltak a bólogatós zenék panteonjában. A Very Mercenary albumuk óta a Ninja Tune label kiemelkedő zenészeinek számítanak. Számos válogatáslemez őriz azóta is komolyabbnál komolyabb Herba-nótát, amitől ösztönösen bólogatásra lódul a fej, megmozdul a test. Pár éves kihagyásuk hátterében Ollie szinészi karrierje, valamint mindkettejük gyermekének születése állt. Tavaly újból stúdióba zárkóztak, melynek gyümölcse a decemberben a polcokra került Bongo Boom című kislemezük, mely a májusra várható, soros szerzői albumuk előszele. Hamarosan tehát megint herbalizálhatunk!


Fellépők:

Hexstatic

(Ninja Tune / UK – live audiovisual show)

The Herbaliser

(Ninja Tune, FabricLive / UK – DJ set)


2008.04.12. Szombat / Szépilona Remiz, Budapest


 
 

Linkek:

www.est.hu

www.myspace.com/theherbz

 

www.beatdis.hu

 

www.ninjatune.net

 

www.myspace.com/hexstatic

 

www.hypnosis.hu


Pesti Est & burn present: Hexstatic és a Herbaliser

Az éjszakáink szebbek, mint a nappalaitok!

 

2008.04.12. Szombat @ Szépilona Remiz, Budapest

 

 

Hexstatic (Ninja Tune / UK – live audiovisual show)

The Herbaliser (Ninja Tune, FabricLive / UK – DJ set)

Beat Dis ft. Judie Jay (Chameleon Records – live, „Just Like” videoshow )

Infra Gandhi (Deck Attack, Radio Café)

Uptown Felaz (DJ set)


Belépő:
2000 Ft elővételben / 2500 Ft a helyszínen

 

Jegyelővétel: Akt Records (Bp. 1091. Üllői út 51.), Trancewave lemezbolt (Bp. VI. Révai köz 2.), Deep Lemezbolt (Bp. VI. Aradi u. 22.)

 

Megközelíthető: Autóval a Moszkva tér, Szilágyi Erzsébet fasor, Budakeszi út  útvonalon, tömegközlekedéssel a Moszkva térről a 22-es busszal a Szépilonáig, vagy az 56-os villamossal a Budagyöngyéig, onnan gyalog 2 perc.

 
 

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Mauro Picotto Interjú

    Mauro Picottot faggattuk a szombati /20090530/ budapesti fellépésének apropójából.
  • Sterbinszky interjú

    Sterbinszkyt és Mauro Picottót több éves munkakapcsolat köti össze: egy sikeres remix Mauro Picotto "Lizard" című megaslágerére nemzetközi sikereket hozott Sterbynek Ibizától Argentínáig. Most ismét egy közös munka áll előttük, egy közös budapesti fellépés május 30-án, melynek alkalmából Karesz egy interjút adott a buli szervezőinek, amit mi is leközlünk veletek. myspace.com/thelushgroove

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó