Pulzar

Futurebound

Futurebound (polgári nevén Brendan Collins) a liverpooli székhelyű Viper Recordings főnöke.

Első, 1996-ban napvilágot látott megjelenése óta változatos, mégis jellegzetes hangzást alakított ki, melyben a könnyedebb dallamok éppúgy megtalálhatók, mint a morcos clownstep darabok. Előszeretettel dolgozik együtt másokkal, ilyen munkák eredménye a J Majik-kel és Wickaman-nel összehozott 'Pitbull' és 'Mr. Hunger', vagy a 2007 tavaszán a boltok polcaira került 'Universal Truth' című album, melyet Matrixszal készített. Eme albumon kapott helyet az előző év nagy slágere, az 'American Beauty' (mely az azonos című film zenéjének remixe), vagy a 'Knite Riderz' (ami pedig a David Hasselhoff főszereplésével készült sorozat jellegzetes dallamának újraértelmezése). Ám a Matrix & Futurebound páros nemcsak a tánctérrobbantó slágerekben, hanem a könnyedebb/vokálos darabokban is erős: az ő nevükhöz fűződik a Nu:Tune és Natalie Williams -féle 'System' remix, a 'Womb', a 'Family', vagy a 'Coast 2 Coast'. Futurebound szettjeiben szívesen játssza - saját dolgai mellett - TC, Sub Focus és Dillinja zenéit, slágeresebb játékaiba azonban gyakran rak likvidet és neuro-hangzást. Mindez pedig kiváló mixtechnikával párosul.

Archív partyajánlók

 • [2008-09-27] Microforms 27
  @ Hangár, Sopron

  Több mint négy hónapos szünet után ismét Microforms, hogy a szeptemberi bulival elkezdjék újabb szezonukat, mely remélhetően olyan sokszínű lesz, mint az előzőek. Ráadásul tripla ünneppel nyitják az évadot, hiszen 2005-ben az első őszi hónapban született meg a Microforms, ráadásul október elején van mindkettőjük szülinapja."

Zenei stílusok

 • Drum and Bass

  Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Biográfiák

 • Ned Manish

 • Palotai

  Az atléta alkatú dj már tíz éve van a ringben, és még sosem akadt, aki padlóra küldje. Persze nehezen akadna ilyen, és nem csak a lemezek felkutatásával és lejátszásával töltött órák terén szerzett behozhatatlan előnye miatt.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó