Pulzar

Partyajánló

David Guetta @ Parkallee 2-Pyramide Vösendorf-Ausztria

David Guetta @ Parkallee 2-Pyramide Vösendorf-Ausztria

A Stargate Group elhozza Nektek az új „Stargate Premium Series“ keretében ,a Highclass Event sorozat megnyitójaként a valaha volt legnagyobb house rezdezvényt Ausztriába: David Guetta in concert!
„Hands up in the air!“ - a világ legjobb House DJ-je, David Guetta első alkalommal látogat el Bécsbe az „in feldolgozásokkal , mint a.„Just a little more love“, „Love don't let me go“, „The world is mine“, melyeket sokat concert“-el! Már 17-évesen nevet szerzett magának a párizsi house rajongók táborában, olyan sikeres játszottak a rádiócsatornák. Továbbá 2007 nyarán ő részesült abban az elismerésben, hogy az egyik legtekintélyesebb zenei magazin, a „DJ Mag“, a világ legjobb House DJ-jévé választotta.
Az ötletes francia pillanatok alatt meghódít minden szórakozóhelyet, és 2008. április 4.-én Bécsbe jön. Ezen az estén a Dancehall-király megmutatja tudását, ahogy társaival egy live show keretében, egyéni DJ-szettek és együttes DJing tökéletes kombinációját adja elő.

Joachim Garraud, sztár poducerrel és DJ-vel, továbbá Tara MC Donald énekesnővel („Delirious“, „You're not alone“), Chris Willis-el („Love is gone“, „Just a little more love“, „Love, don't let me go“, „Money“) és JD Davis-el együtt egy hihetetlen show-t live performance-t mutatnak be.

De akinek mindez még nem elég – Energy Club Files proudly premieres: the Club Floor with „In Bed with Space“: JONATHAN ULYSSES, ABEL RIBALLO & énekes James Smith, Flip Capella,
Tim Anderson!

8 international House Acts: David Guetta in concert! - The Biggest Happening In
Austria For Clubbers Ever

Hard Facts:
David Guetta in concert
Időpont: Péntek, 2008. április 4. 22:00 órakor
Helyszín: : 2334 Pyramide Vösendorf, Parkallee 2


Highlights:
House DJ David Guetta
Sztár producer és DJ Joachim Garraud
Tara MC Donald, Chris Willis & JD Davis live

Jegyek:
elővételben: € 30.-, VIP jegyek elővételben: € 58.- az Ö-Ticket-nél (www.oeticket.com),

valamint a helyszínen: € 36.-

VIP asztalfoglalás:
monika.milde@vipservice.at; 06 64 948 15 12


Archív partyajánlók

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó