Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig1 000 Ft
Mindenkinek éjfél után1 200 Ft

Partyajánló

Autorun 26 @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

Fellépők
Autorun 26"Aki a kezdetektől kíséri munkásságunkat, az biztosan emlékszik milyen is volt az a bizonyos Hydro party 2006 októberében! Igen, Hydro újra ellátogat hozzánk európai turnéja keretében!"Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét, 6000 Kápolna u. 3

Autorun 26 @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

"Aki a kezdetektől kíséri munkásságunkat, az biztosan emlékszik milyen is volt az a bizonyos Hydro party 2006 októberében! Igen, Hydro újra ellátogat hozzánk európai turnéja keretében!"

"Emberünk közel 11 éve szórakoztatja a közönséget kiváló szettjeivel. Játszott már a legendás Homeban, valamint számos ország nagyvárosaiban, mint pl. Amszterdam, Berlin, Párizs, Tokió. Az évek során a dnb szcéna olyan kiemelkedő alakjai mellett játszott, mint Andy C, Roni Size, Goldie és még sorolhatnánk. Hydro eközben produceri tevékenységet is folytat Break (UK) és magyar kiválóságaink oldalán, melyet elég ha azzal jellemzünk, hogy Fierce kiadójánál (Quarantine), a DNAudionál ill. a magyar illetőségű Tactile Vinylen jelentek meg művei. Zenéi széles körben kedveltek ugyanúgy megtalálhatók a BBC Radio 1 adáslistájában, mint Goldie, Pendulum és a Bad Company lemeztáskájában.

Hydro mellett két magyar fiatal tehetség is bemutatkozik. Snatch és Gamma, a Spinline produceri trió két tagja, és az egri Braindeath szervezőcsapat alapító tagjai egyaránt. Fennállásuk alatt az észak-magyarországi régió meghatározó alakjaivá váltak, számtalan bulijuk alkalmával, olyan nevek vendégeskedtek, mint: Black Sun Empire, Concord Dawn, Noisia …
A srácok a stúdióban is remekül helytállnak! Safairrel kiegészülve alkotják a Spinlinet, melyet olyan kiadók jegyeznek, mint a Tactile Vinyl, X-Tinction Agenda vagy a Social Studies."






Autorun 26
2008.03.15. (szombat)
Kecskemét, Dandy Music Club (ex La Fabrique), Kápolna utca 3.


HYDRO [UK] (DNAudio, Quarantine, Tactile Vinyl, Levitated)
Gamma~Spinline (Braindeath, Social Studies, Xtinction Agenda, Tactile Vinyl)
Snatch~Spinline (Braindeath, Social Studies, Xtinction Agenda, Tactile Vinyl)

Ethan (autorun / heartfelt)
Komix (autorun)
Manual (autorun)

Belépõ : 1000 HUF éjfél után 1200 HUF
Extra: Smoking Paper, Italakciók, Ajándék mix cd


linkek/fórumok:

http://forum.drumandbass.hu/viewtopic.php?t=4720
http://autorun.hu/forum/viewtopic.php?t=4
http://www.autorun.hu
http:/​/​www.myspace.com/​davidhydro  
http:/​/​www.myspace.com/​spinlinekru
http:/​/​www.myspace.com/​autoruncrew

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Chriss & Pöli – Deja Vu lemezbemutató Gödöllő

    A DEJA VU fogalom bizonyára mindenki számára ismert. Chriss & Poli – Deja Vu című új albuma azonban újdonság lehet sokak fülének.
  • Nem nyit ki többé

    A hír igaz és a fenti egy mondatban összefoglalható:május 19-én pénteken lesz egy végső, mindent elsöprő záró buli és aztán vége. Nem nyit ki többet az óbudai klub. Most lehetne szaporítani a szót, felidézni a fájdalmasan szép, vagy épp őrülten édes emlékeket, de minek? Aligha van magyar proggie-betyár, aki ne tette volna tiszteletét az ország első számú progresszív klubjában, megannyi nemzetközi sztár nevével fémjelzett fantasztikus bulin.
  • Ferry Corsten Magyarországon először a Home-ban! - 2003. október 22.

    Lineup: Ferry Corsten, Junior, Shane 54, Pöli, Surprise, Rusty

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó