Pulzar

Partyajánló

Autorun with Optiv & Axiom @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 21.
Helyszín Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét, 6000 Kápolna u. 3
Stílus Breakbeat, Drum and Bass, Breakbeat, Progressive House
Autorun with Optiv & AxiomKi ne emlékezne arra a fergeteges márciusi bulira, melyet többek közt AXIOMnak köszönhetünk? Van egy jó hírünk! Újra ellátogat hozzánk Svájcból, de ezt most nem egyedül teszi, hanem egyik legjobb barátjával a CAUSE 4 CONCERN és a drum and bass szcéna legendás alakjával OPTIVval, hogy veletek közösen ünnepeljék a Kecskemét Underground 3. születésnapját!Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét, 6000 Kápolna u. 3

Autorun with Optiv & Axiom @ Dandy Music Club - Kecskemét, Kecskemét

Ki ne emlékezne arra a fergeteges márciusi bulira, melyet többek közt AXIOMnak köszönhetünk?
Van egy jó hírünk! Újra ellátogat hozzánk Svájcból, de ezt most nem egyedül teszi, hanem egyik legjobb barátjával a CAUSE 4 CONCERN és a drum and bass szcéna legendás alakjával OPTIVval, hogy veletek közösen ünnepeljék a Kecskemét Underground 3. születésnapját!

Hosszas hallgatás után a C4C újra súlyos darabokkal áll elő az idei évben, az új album a Pandemic LP debütálására is sor kerül az est folyamán! OPTIV kecskeméti szettje azért is kiemelkedő, mert két év óta ezen a hétvégén áll újra DJ pultba: nálunk és Sopronban. Saját kiadója a Red Light Records 2002 óta ontja magából a jobbnál jobb muzsikákat pl. Bulletproof, Psidream és The Upbeats szerzeményeit is beleértve. OPTIV muzikalitását és sokszínűségét az is remekül jellemzi, hogy a szcéna oly neves képviselőivel alkotott, mint: Gridlok, a magyar Chris.SU, Concord Dawn, Black Sun Empire, Fierce.

AXIOM produceri karrierje továbbra is a csúcs felé tör, hisz új zenéi oly kiadók címkéit viselik, mint a DSCI4, Syndrome Audio, Cyanide, Shadow Law. Közös zenék is várhatóak, melyek pl., hogy csak néhány előadót említsünk a State of Minddal, Optivval, The Upbeatssel, Dementiaval karöltve készülnek.

Ezt a bulit egyik drum and bass kedvelőnek sem szabad kihagynia, hisz nagyszabású és zeneileg vitathatatlanul óriási élményre van kilátás!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó