Pulzar

Belépő
Lányoknak1 000 Ft
Fiúknak2 000 Ft

Partyajánló

Budapestechno @ K2, Budapest

Fellépők
BudapestechnoA tavasz első napján március 1-én, a Fuerza és a Budapestechno csapata újabb zenei ínyencséggel lát el minket, hisz most egy sokak számára kevésbé ismert úriember, a szlovén Veztax fog eljönni, ki nem először játszik már Magyarországon hisz 2006-ban Kiskunmajsán, 2007-ben pedig Sárospatakon és Békéscsabán is kiemelkedő szettet játszott!K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Az esemény résztvevői:
1 vendég igazolt vissza, például: POULOS
összes résztvevő megtekintése

Budapestechno @ K2, Budapest

A tavasz első napján március 1-én, a Fuerza és a Budapestechno csapata újabb zenei ínyencséggel lát el minket, hisz most egy sokak számára kevésbé ismert úriember, a szlovén Veztax fog eljönni, ki nem először játszik már Magyarországon hisz 2006-ban Kiskunmajsán, 2007-ben pedig Sárospatakon és Békéscsabán is kiemelkedő szettet játszott!

Elektronikus zenei körökben főként produceri munkáiról híres, hisz saját kiadójánál a Decodednél és a szerb reconwarriorsnál is folyamatosan jönnek ki a jobbnál jobb zenéi. 2004-ben jött az átütés a Becvez című techno slágerrel, amit akkoriban az összes neves techno Dj pörgetett. Stílusa néha sötét, néha groove-os, de egy ami biztos, hogy mindig pörgős és dinamikus szetteket játszik, úgy ahogy az est magyar fellépői is, mint az "öregróka" Dj Newl, valamint a Budapestechno és Fuerza csapat feltörekvő egyéniségei.

Tehát március 1-én a K2 Clubban mutassátok meg Veztaxnek, hogy hogyan is buliznak a magyarok a fővárosban.




Veztax BIO

A Techno-fan létezik, Veztax hirtelen reagált Szlovéniai elektronikus zenei színtérnek az eseményeire. Mint a legtöbb zeneimádó, nézőként kezdte, követve az események fejlődését egészen 1994 Decemberéig, amikor azt érezte, hogy itt az ideje hozzájárulni a saját gondolataival, lényével ehhez. Elkezdett partikat szervezni. Mindig kereste az új kihívásokat, Amszterdamba költözött három évre, hogy folytassa a promo partijait. Itt szintén szervezett egyéni partikat - most világhíres – szlovén Dj-kkel, mint Dj Umek, Dj Valentino Kanzyani és sokan mások.

 

1997-ben jutott két lemezlejátszóhoz. Ennek a bandának a neve volt az, hogy Vestax, ami ( az „s” betűt lecserélte „z”-re ) már egy jó Dj névnek hangzott. A pörgő rekordoktól vált igazán lelkessé és gyakori vendég Dj lett a Kranj-i Jazz Club-ban, Szlovéniában. Később egy évig volt a rezidense az U-Bahn Clubnak. Kombinálta a lenyűgözőségét a választékos vinyl-jeivel, a DJ készségei európai klubokon keresztül kövezték ki az útját (Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Ausztria, Hollandia, Írország, Spanyolország, , stb) .

 

Játszott világhírű DJ-kkel DJ Umeket beleértve Luke Slater, DJ Rush, Damon Wild, Jeff Mills, Blue Peter, Misjah, Valentino Kanzyani, Jesco Schuck, Miss Yetti stb. Ő Dj-skedett minden nagyobb partin (Szlovéniában). A megmaradó kiváló partikon, mint alkotó és szervező egymagában vett részt, olyan találkozóhelyeken, mint a Fort Bourgignont (Horvátország), Underground Connection (MB), Contrast (Unec), stb. Jobban szereti a klubok meghittségét (amelyik 500 embernél többet nem tud befogadni) mint a nagy ráktárépület látványosságát, mindazonáltal a helyek választása nem tesz különbséget a játékában. Hisz a set-jeiben, amik Tribal Technot tartalmaznak egy kis Tech-House-os közjátékkal ízesítve, legjobb dolgozni a kisebb klubközönségekkel lehet. Ilyen környezetben tud csinálni egy eredetibb kapcsolatot az emberekkel.

 




 

Ajánlott lemezek

  • MiltonJackson kitör!

    Milton Jackson nagyon sikeres 2008-as esztendőt tudhat maga mögött. A glasgow-i származású producer 'ghost in my machine' trackje 2008 egyik legnépszerűbb szerzeményévé vált.
  • Faith - House Ain't Dead!

    A londoni house szubkultúra igazi legendái egyesült erővel jelentkeznek a House Ain't Dead!-en, ami az underground körökben tizedik éve nagy népszerűségnek örvendő Faith-rendezvénysorozatnak állít emléket.
  • Terry Lee Brown Jr.- Terrys Cafe 10

    A német deep house fenegyereke elérkezett legendás sorozatnának 10. darabjához. A kiadvány rendhagyó módon két korongot tartalmaz. Az első korong a megszokott terrys cafe hangulatában telik olyan előadók műveivel mint: Milton Jackson, The Timewriter, Phonique és természetesen a mestertől is találhatunk egy művet a lemezen.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott videók a partyhoz

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó