Pulzar

Belépő
Mindenkinek éjfélig990 Ft
Mindenkinek éjfél után1 490 Ft

Partyajánló

Secret Fusion Carneval @ Hangár, Sopron

Fellépők
Dátum 2008-02-23
Helyszín Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.
Stílus Progressive House, Tech-house, Electro
Secret Fusion CarnevalMajdnem két hónap után Február 23 –án a tradícióhoz szokva egy farsangi bulival jelentkezik a Secret Fusion. A Secret Fusion Carneval névvel jelzett bulin igazi zenei csemegére számíthatunk, hiszen a warm up szerepét az egyre népszerűbb Zee tölti be, aki érzékkel teli House és feszes Tech-House szettjeivel az ország egyik feltörekvő tehetségének számít. A kiváló keceli közönséget már megfertőzte és a 2006 -os Secret Fusion Open Air rendezvényen a soproni közönségben is mély benyomást hagyott.Hangár, Sopron, 9400 Vándor Sándor u.

Secret Fusion Carneval @ Hangár, Sopron

Majdnem két hónap után Február 23 –án a tradícióhoz szokva egy farsangi bulival jelentkezik a Secret Fusion. A Secret Fusion Carneval névvel jelzett bulin igazi zenei csemegére számíthatunk, hiszen a warm up szerepét az egyre népszerűbb Zee tölti be, aki érzékkel teli House és feszes Tech-House szettjeivel az ország egyik feltörekvő tehetségének számít. A kiváló keceli közönséget már megfertőzte és a 2006 -os Secret Fusion Open Air rendezvényen a soproni közönségben is mély benyomást hagyott.

A finom warm up után Junkie & Hawky veszi majd át a lejátszókat hiszen külön erre az alkalomra egy különleges 4 órás Carneval Back 2 Back -el készülnek. Aki hallotta már őket ilyen formában az tudhatja, hogy egy igazi zenei utazásban vehetünk részt melyben a mélyebb hangzásoktól az euforikus Secret Fusion himnuszokig minden megtalálható lesz. Az audio-orgazmus garantált ezen az estén. Külön öröm lenne, ha minél többen beöltöznétek és ezzel is emelnétek a rendezvény színvonalát ! Találkozzunk Február 23 -án a Hangárban és Szórakozzunk beöltözve „Barátok közt, Jóban rosszban” !!!

2008.02.23. Secret Fusion Carneval @ Hangár - Sopron


DJ-k:
Zee ( audio delight ) Special House warm up 22:00 - 02:00

Junkie & Hawky ( secret fusion ) Carneval Back 2 Back 02:00 - 06:30


Visual: Vj Pixelstar & Haku

helyszín: Hangár Music Garden
start: 22:00 end: 06:00
belépő: éjfélig 990 HUF, utána 1490 HUF
info@secretfusion.hu
www.secretfusion.hu

www.myspace.com/​zeeaudiodelight
www.myspace.com/​sfjunkie
www.myspace.com/​sfhawky


Szórakozzunk beöltözve "Barátok közt, Jóban rosszban"Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó