Pulzar

Belépő
Mindenkinek600 Ft

Partyajánló

Kollektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Fellépők
KollektívaHa február, akkor farsang, és ez alól a Kollektiva sem lesz kivétel. Erre az alkalomra egy (illetve két) igazán színes egyéniség érkezik Prágából, méghozzá az ottani elektró színtér két vezéralakját.Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest, 1094 Budapest, Liliom utca 41.

Kollektíva @ Mappa Club (ex Trafó Bár Tangó), Budapest

Ha február, akkor farsang, és ez alól a Kollektiva sem lesz kivétel. Erre az alkalomra egy (illetve két) igazán színes egyéniség érkezik Prágából, méghozzá az ottani elektró színtér két vezéralakját.

Tvyks egy igazi "ha nem lenne, ki kéne találni" tipusú fazon: ezerféle dolgot csinál egyszerre - dj, producer, partiszervező, rádiós, grafikus, hogy csak a fő tevékenységeit említsük -, mindenhol ott pörög, ahol valami új és izgalmas dolog van alakulóban, kirívóan egyedi módon öltözködik, egy szuper szenvedélyes és lelkes energiabomba. Mindemellett az sem elhanyagolható tény, hogy 15 éve dj-zik.

Nem csoda, hogy felfigyeltek rá hazáján kívül, így az ottani (és mostanában már a szlovákiai) partik mellett állandóan hívják külföldre: játszott már Amszterdam, Berlin, London, Párizs legmenőbb klubjaiban, legutóbb pedig a pozsonyi Electronic Beats fesztiválon az Underworld után tette oda magát. Tavaly óta van egy ifjú padavánja, The Voracious, aki mesteréhez hasonlóan ügyes, energikus és változatos szetteket ráz ki a kisujjából. A Kollektiva soraiból ezúttal Fullstereo az est kiemelt szereplője, ő egy spéci "fullstep"
szelekcióval készül, aminek a mibenléte szokás szerint legyen meglepi...

Farsangi buli lévén megjelenés szigorúan nem utcai öltözetben, dress code: fresh, fash & fun. Az est stílus-ellenőre a bejáratnál Steiner Kristróf lesz.

Kollektiva Klub - Kárnevál SpeCZiál
2008. február 23., szombat
Trafó Bár Tangó (1094 Budapest, Liliom u. 41.) 22h-05h

Line-up:

Tvyks (CZ)
The Voracious (CZ)
Fullstereo - special fullstep set
Tmx vs. Popbitch

Belépő: 600 HUF

Figyelem! Style control a bejáratnál!

Infó:
(+36-1) 456 2053 (Trafó Bár Tangó)
info@kollektiva.hu

Web:

www.tvyks.com
www.myspace.com/tvyks
www.myspace.com/thevoracious
www.myspace.com/kollektiva
www.kollektiva.hu


RÖVIDEN A FELLÉPŐRŐL:

Tvyks

Az elmúlt néhány év óta gyakorlatilag Tvyks neve fémjelzi a prágai underground elektró színteret, amelynek nemcsak ő a legismertebb figurája odahaza és külföldön egyaránt, de fáradhatatlan motorja is egyben. Sőt, ő a szcéna veteránja:

15 éves dj-zési tapasztalattal a háta mögött nem véletlenül mérik hozzá a nála fiatalabb, feltörekvő újoncokat. A dj-zés mellett Tvyks grafikusként dolgozik, rádióműsort vezet a cseh Radio 1-on és partikat szervez. Eddigi klubestjein, mint a Plastique vagy a Boom Bang Baby! fellépett már pl.
Rex The Dog, a D.I.M., Yuksek, a Bunny Lake, a Terry Poison, a Naive New Beaters és a Franz & Shape. Mások zenéinek bemutatása mellett saját zenéket is készít: első megjelenése, a svéd producer-zseni Hakan Lidbo-val közös Norr/Vychod még 2002-re datálódik, legutóbb 2006-ban adott ki három maxit. 2007-ben inkább remixerként volt aktív: Gregory Finnel közös Re:ply! projektje a Cassius, a Dead Kids és a The Kilians egy-egy számát dolgozta át többek között. Tvyks egy mindig 1000%-on pörgő, szenvedélyes, pozitív és színes egyéniségű fickó, dj-szettjei pont olyanok, mint ő maga -  kirívnak a "tömegből".

Nem meglepő, hogy a cseh - és mostanában már a szlovák - klubok mellett Európa-szerte kapkodnak utána: játszott Amszterdam, Berlin, London, Párizs, Stockholm legkúlabb helyein, de Keleten is sűrűn megfordul, Varsótól Vilniuszig. Legutóbb február elején a pozsonyi Electronic Beats fesztiválon az Underworld után hajszolta rave-ületbe a partizókat kirobbanóan dinamikus, változatos, gyorsan és ügyesen mixelt szettjével.
Ahogyan a mottója frappánsan összefoglalja: "This is the maximum sound."

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • NorY – midnight EP

    Ismét újabb kiadvánnyal bovült a hazai techno piac, méghozzá egy eddig szinte ismeretlen eloadó jóvoltából. A bakelitlemez elkövetoje NorY, akit a gödölloi Pelikán Rádió hallgatóinak nem kell bemutatni, ugyanis péntek esténként rendszeresen hallhatják, musorvezetoként és lemezlovasként is egyaránt.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó