Pulzar

Partyajánló

I Love Deep albumbemutató @ Prestige (ex Privé), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. november 17.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus House
I Love Deep albumbemutató"I Love Deep 01 - Mixed by Budai" Album Launch Party a Club Privében:
Budai, Vic, Naga, Beta, Pöli, Surprise, Madox, Lank, Nova, Blatti
egy őrületes back to back party-n az első I Love Deep mixalbum megjelenésének alkalmából.
Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

I Love Deep albumbemutató @ Prestige (ex Privé), Budapest

"I Love Deep 01 - Mixed by Budai" Album Launch Party a Club Privében:

Budai, Vic, Naga, Beta, Pöli, Surprise, Madox, Lank, Nova, Blatti
egy őrületes back to back party-n az első I Love Deep mixalbum megjelenésének alkalmából.

Több mint hatévnyi, számtalan, felejthetetlen party-t követően, november közepétől hazavihetővé és kézzelfoghatóvá válik az élmény! A Foundation Records gondozásában jelenik meg az  "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" című mixalbum CD-n és letölthető digitális formátumokban is.  A party és az azonos nevű lemezkiadó esszenciájának hetven percbe való sűrítése ezúttal Budaira hárult.   A feladat nem volt egyszerű, hiszen egy CD-nyi idő szinte semmi ahhoz képest, ami egy I Love Deep partyn átélhető, így más  választás nem lévén, csak a legjobb trackek kerülhettek fel a korongra. A saját  Budai & Vic szerzemények  mellett olyan előadók munkáira bólogathatunk ezentúl otthon is, mint Jimpster, The Timewriter, Terry Lee Brown Jr., Fred Everything vagy Dusty Kid. Hogy a már meglévő élmények mellé újabbak gyűlhessenek, egy olyan lemezbemutató party kerül megrendezésre november 17-én a budapesti top klub Privében, amelynek vendégei a sokszínű house minden (finomabb) árnyalatát megkísérlik majd bemutatni.

Így kapott  meghívást  és tiszteli meg játékával a partyt,  a Naga – Beta páros, akik munkássága és szerteágazó tehetsége a nyolcvanas évek közepéig nyúlik vissza. A számtalan színvonalas és népszerű projektjük és rezidennsségük – Ablak-A-Dubra, United Colors of House, House2house, Cinetrip - mellett, végre az I Love Deep-en is bemutatkoznak egy különleges DJ szettel. Bár Beta már játszott az I Love Deepen 2005-ben, Naga bemutatkozása az I Love Deep közönségének igazi zenei kuriózumnak igérkezik. 

Csak úgy, mint az ex-Balkan Beat testvérek zárószettje a 17-i I Love Deepen: Pöli és Surprise, akik több év után mostanában egyre gyakrabban állnak együtt a DJ pultba. Pöli már a júliusi I Love Deepen bemutatkozott egy kiváló (b2b) szettel. De Surprise, - akinek szintén a Foundationnél nemrég jelent meg kitűnő mixalbuma a "Redirection Of Sound vol. 2 - The Pressure - Compiled by Surprise"- először lép fel I Love Deepen.

Madox és Lank játéka külön-külön is élményszámba megy, de back to back szettjeik rendszerint sikongatást és széles mosolyt váltanak ki a hallgatóságból. Madox az I Love Deep rezidenseként hónapról-hónapra elkápráztatja az ILD közönségét, viszont a népszerű DJ/ producer: Lank, először lép fel "hivatalos" keretek közt a rendezvényen. A warm up hálás feladata ezúttal a (deep) house-szakértő Novára és kollégájára Blattira vár. Akik ismerik zenei izlésüket tudják, hogy érdemes lesz korán érkezni. 

A főszerep a Budai & Vic párosnak jut, akik ez alkalommal is együtt lépnek a pultba, hogy megmutathassák, mire számíthat az, aki otthon elhelyezi a CD játszójában az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix lemezt. Az "I Love Deep 01 - Mixed by Budai" mix CD megvásárolható kedvezményes áron a rendezvény helyszínén vagy megrendelhető a www.ilovedeep.hu, www.foundation-records.com és a www.djbudai.com weboldalakon postai utánvéttel.     
I Love Deep Mix minden szombaton este 8-tól Budaival és Vic-kel a justmusic.fm műsorán. www.justmusic.fm 

2007.november 17. szombat
"I Love Deep 01 - Mixed by Budai" Album Launch Party

Budai & Vic

Naga b2b Beta
Pöli b2b Surprise
Madox b2b Lank
Nova b2b Blatti

Club Privé
1026. Budapest,Tölgyfa utca 1-3.

Kérjük, érkezz minél korábban, a hosszas sorban állást elkerülendő! Rendezvényünket csak 18 éven felüliek látogathatják. A beléptetés jogát fenntartjuk! További információk: (70) 2608006 , e-mail:vip@ilovedeep.hu www.ilovedeep.hu www.djbudai.com www.myspace.com/​ilovedeephu www.foundation-records.com www.prive.hu Belépő (csak a helyszínen): 2000 Ft (ILD VIP CARD) / 2500 Ft (e-flyer, kinyomtatott hirdetés) / 3000 Ft (kedvezmények nélkül)e-flyer letölhető: www.ilovedeep.hu, vagy bármelyik, az I Love Deep-ről beszámoló weboldalról

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Új megjelenéssel kezdi az évet Andre

    Mindig nagy öröm magyar producerek nemzetközi sikereiről beszámolni: ezúttal a Hairy Records emblematikus alakjának számító Andras Bader teljesítményére van miért büszkének lennünk.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó