Pulzar

Partyajánló

Pure Privé Grand Opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

Dátum 2007. október 12.
Helyszín Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.
Stílus ismeretlen
Pure Privé Grand Opening2007. október 12-én pénteken valami merőben más, egy egészen újfajta szórakozási kultúra indul útjára itt Budapesten, Európa egyik legtrendibb és legjobb KLUB-jában a Privében. Prestige (ex Privé), Budapest, II. ker. Tölgyfa utca 1-3.

Pure Privé Grand Opening @ Prestige (ex Privé), Budapest

2007. október 12-én pénteken valami merőben más, egy egészen újfajta szórakozási kultúra indul útjára itt Budapesten, Európa egyik legtrendibb és legjobb KLUB-jában a Privében.

"Hosszú volt az út, mire eljutottunk oda, hogy megvalósíthassuk az álmainkat, és kompromisszumok nélkül egy olyan klubestet hozzunk létre, amire mindenki vágyik.

Október 12-től minden pénteken Pure Privé a világ zenei elitjével, és varázslatos kosztümös szereplőkkel a Privé színpadán. Házigazdánk Matt Caseli (Pacha-Ibiza), általa érkezik hazánkba egy vadonatúj zenei stílus, a soulful house.

A nyitóbuli vendégfellépői: Aaron Ross (Defected) a világ talán legnagyobb vocal house “címkéjének” a feje, olyan előadókkal a tarsolyban mint Bob Sinclar, Martin Solveig... 2007-ben keddi rezidenciájuk volt Ibizán a szórakozás fellegvárában a Pacha-ban. A színpadon szintén az ibizai Pacha-ból Jenny, aki évek óta a cseresznyés klub vezető táncosa. A hazai színekben: Candyman. A többit majd személyesen. :-) Találkozunk október 12-én és utána MINDEN PÉNTEKEN egy ÚJ DIMENZIÓBAN, Buda legújabb gyöngyszemében, a Privében..."

Szeretettel várunk.
A Club Privé-Team

Régebbi partyk ebből klubból

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó