Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Lick the Click! & Sraight Up - Bruno Pronsato @ K2, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. szeptember 7.
Helyszín K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.
Stílus Drum and Bass, Minimal, Tech-house, Tech-house
Lick the Click! & Sraight Up - Bruno PronsatoAz új lemezt bemutató turné első állomása! A Seattle-ből származó producer Bruno Pronsato 2005-ben óriási lépéseket tett, hogy az experimentális technot a csúcsra emelje. Zenekészítésben és előadásaiban egyaránt hektikus ütemeket diktált és közvetített a hallgatóknak és a közönségnek Németországban, Svájcban, Törökországban, Mexikóban és egész Amerikában.K2, Budapest, Budapest, IX. Üllői út 51.

Lick the Click! & Sraight Up - Bruno Pronsato @ K2, Budapest

Az új lemezt bemutató turné első állomása!
A Seattle-ből származó producer Bruno Pronsato 2005-ben óriási lépéseket tett, hogy az experimentális technot a csúcsra emelje. Zenekészítésben és előadásaiban egyaránt hektikus ütemeket diktált és közvetített a hallgatóknak és a közönségnek Németországban, Svájcban, Törökországban, Mexikóban és egész Amerikában.

Megjelenései a nagy nevű Orac, Musique Risque, Milnor Modern, Philpot, Telegraph Further labeleknél tovább emelték hírnevét és nemzetközi elismerést hoztak számára. Igazi hangtudós, akinek munkái egyaránt játékosak és ridegek. Pronsato ravaszul használja a teret és az egyéni sajátosságokkal bíró ütemeket. Annak ellenére, hogy ő egy minimal-techno művész, egy olyan palettát kínál, ami tele van váratlan mintákkal és aprólékosan tervezett textúrákkal. Kompozíciói eredetien izgatják fel az embert. Gyakran egyaránt humorosak és erotikusak. Az ő művei a Jolly Jokerek, amiket merész DJ-k vesznek elő, amikor a táncparkettet egy különös, eddig ismeretlen dimenzióvá akarják változtatni. Ezért Pronsato kiadványai az eliten válogató DJ-k titkos fegyverei lettek. Szórakoztatóan elképesztő, hirtelen fordulatos, csábítóan zavarba ejtő, ami mindig fenékrázásra készteti az embereket.

Buli Infó:

Lick the Click! & Sraight Up pres. Bruno Pronsato
Időpont: 2008.09.07.
Helyszín: K2 Backyard http:/​/​k2club.hu
Ingyenes!

Fellépők:
Bruno Pronsato - live /Hello?Repeat, Perlon, Telegraph - USA, Seattle
Isu, Crimson, Chrom /Lick the Click!
Smooths & Hadova /Straight up


Linkek:
www.minimalheadz.hu
www.aktrecords.hu
www.minimalmusic.hu
www.licktheclick.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó