Pulzar

Partyajánló

Disco Boys @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2007. július 28.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Breakbeat
Disco BoysA Disco Boys-nak végre sikerült az, ami eddig az ismert popcsapatoknak még nem: egyszerre három kislemezükkel bombázzák a slágerlistákat. A For You, a Here on My Own és a What You Want mind előkelő helyet foglalnak, és nem szabad elfelejtenünk, hogy mixalbumuk, The Disco Boys – Volume 7 is már hat hete a top 10-ben tanyázik! Micsoda teljesítmény és lelkesedés. Ők a Disco Boys – a szenvedélyes DJ-k!Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Disco Boys @ Mono, Budapest

A Disco Boys-nak végre sikerült az, ami eddig az ismert popcsapatoknak még nem: egyszerre három kislemezükkel bombázzák a slágerlistákat. A For You, a Here on My Own és a What You Want mind előkelő helyet foglalnak, és nem szabad elfelejtenünk, hogy mixalbumuk, The Disco Boys – Volume 7 is már hat hete a top 10-ben tanyázik! Micsoda teljesítmény és lelkesedés. Ők a Disco Boys – a szenvedélyes DJ-k!

1995-ben a Disco Boys (D) volt az első olyan DJ páros Németországban, akik keverték az eredeti discot a kortárs house muzsikával. Raphael és Gordon nem bújik el közönsége elől, és nem csak zenéjükkel, hanem érdekes öltözékükkel, merész hajviseletükkel és napszemüvegükkel is szórakoztatják közönségüket. Nem arctalan DJ-nek tartják magukat, hanem inkább szórakoztatóknak, akik lázba kívánják hozni közönségüket. Akárhol is játszanak, a klubok zsúfolásig megtelnek vérbeli partizókkal.

Tehát igazi show műsorra számíthatsz, ha eljössz hozzánk július 28-án a Disco Boys Palace-beli fellépésére. A tavalyi klassz show-ból kiindulva újra félelmetes élményben lehet részed!

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó