Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 500 Ft

Partyajánló

Music Deluxe @ B Seven (B7), Budapest

Fellépők
Dátum 2007. február 28.
Helyszín B Seven (B7), Budapest, Nagymező u. Dessewffy u. sarok
Stílus House, Progressive House, Electro, Drum and Bass
Music DeluxeA hétfő nem a kedvenc napunk; a kedd is csak a hét elejének reménytelenségét nyújtja… És egyszer csak itt a szerda! Amikorra már tényleg betelik a pohár, és nem várhatunk ölbe tett kézzel a hétvégére.B Seven (B7), Budapest, Nagymező u. Dessewffy u. sarok

Music Deluxe @ B Seven (B7), Budapest

A hétfő nem a kedvenc napunk; a kedd is csak a hét elejének reménytelenségét nyújtja… És egyszer csak itt a szerda! Amikorra már tényleg betelik a pohár, és nem várhatunk ölbe tett kézzel a hétvégére.

A B7 akcióba lépett, hogy megmentse a hétköznapjaidat és elindította legújabb szerdai buli sorozatát, a Music Deluxe-ot! Ez az este Rólad és a barátaidról szól. A spontaneitásról, a könnyed, laza kikapcsolódásról, és persze 2007 legjobb diszkó zenéiről. A kétheti szerdai rendezvényen hazánk legnevesebb dj-i fogják a felhőtlen hangulatot megteremteni: Sterbinszky, az est házigazdájaként Szeifert, Asa & Max és további ismert vendég dj-k várnak Téged. Ne hagyd, hogy a hétköznapok szürkék legyenek, dobd fel magad már a hét közepén! Találkozunk Budapest egyik legimpozánsabb klubjában szerdán a B7-ben!

Cím: Nagymező u. Dessewffy u. sarok
Belépő: 2500 Ft
Nyitás: 21:00-
www.b7.hu
www.szeifert.com
www.sterbinszky.hu
www.myspace.com/​asamax

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó