Pulzar

Hatásfok Fesztivál flyer

Belépő
Diákigazolvánnyal800 Ft
Diákigazolvány vélkül1 000 Ft

Partyajánló

Hatásfok Fesztivál @ B Seven (B7), Budapest

Fellépők
Dátum 2011. március 3.
Helyszín B Seven (B7), Budapest, Nagymező u. Dessewffy u. sarok
Stílus Electro, House, Trance, Tech-house
Hatásfok Fesztivál2011. március 3-án, csütörtökön Budapest közkedvelt szórakozóhelyén, a B SEVEN-ben kerül megrendezésre Szeifert február végén megjelenő kilencedik, Viviera című mix albumához összeállított negyven helyszínes turné sorozat harmadik állomása.B Seven (B7), Budapest, Nagymező u. Dessewffy u. sarok

Hatásfok Fesztivál @ B Seven (B7), Budapest

2011. március 3-án, csütörtökön Budapest közkedvelt szórakozóhelyén, a B SEVEN-ben kerül megrendezésre Szeifert február végén megjelenő kilencedik, Viviera című mix albumához összeállított negyven helyszínes turné sorozat harmadik állomása.

 Az album közös produkció Szeifert 2011-es nyári rezidenciájával, a keszthelyi Viviera Beach-csel, ahol a művész május és szeptember között két hetente pénteki napokon saját klub esttel és minden szombaton délután egy hamisítatlan beach partival jelentkezik.

A HATÁSFOK FESZTIVÁL & SZEIFERT VIVIERA LEMEZBEMUTATÓ a tavalyi évben TV6-tal közös HATÁSFOK turné kibővített új évada több dj közreműködésével. Színpadra lép Szeifert egy exkluzív lemezbemutató szettel, a nemzetközileg is jól ismert Karmatronic, akinek remixei folyamatosan szerepelnek a Billboard és más mérvadó zenei listák élvonalában, aki zenészként olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Beyoncé, Kelly Roland, Pussycat Dolls, de dj-ként is fellép nemzetközi fesztiválokon és top klubokban. A parti meglepetése a nemrég dj-ként debütált Dundika lesz, aki nem csak kellemes vizuális élményt nyújt, de house szettjével biztosan elkápráztatja a közönséget. A celeb dj lány hétről- hétre bizonyítja szakmai rátermettségét az ország legjobb klubjaiban, emellett szinte csak jó kritikákat kap a szakma képviselőitől. A hangulat bemelegítéséért a Friend, Pinknoize, dL, és Blondy alkotta Ndjt Project a felelős, akik fél live act előadás módjukkal alapozzák meg az őrületet. Az est exkluzív vendége a B Seven egyik házigazdája, az egyetemi és fősulis bulik közkedvelt dj-je, Jabin.

A fesztivál hangulat és rengeteg fellépő mellett Devergo ajándékokkal, vásárlási kuponokkal és ajándék CD-kel kedveskedünk Neked.


Flyer

Kapcsolódó cikkek

  • Quintron kiállításon készítette új lemezét

    A New Orleans-ban élő művész soha sem idegenkedett az új ötletektől. Szerencsére szégyenlősnek sem mondható, így jött az ötlet, hogy a New Orleans-i Modern Art múzeumban vegye fel lemezét.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó