Pulzar

Partyajánló

TrancePort Labelparty @ Mokka Cuka

Dátum 2006. augusztus 20.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Techno
TrancePort LabelpartyElső alkalom, hogy a hajógyári szigeten lévő Mokkacukában egy goaparty lesz megrendezve. A hely eddig főleg break és drumandbass bulijairól volt híres, olyan előadók léptek fel itt mint a Gridlock, Nathan Coles, Toob, DJ Ink, Andy C és még sorolhatnánk.Mokka Cuka

TrancePort Labelparty @ Mokka Cuka

Első alkalom, hogy a hajógyári szigeten lévő Mokkacukában egy goaparty lesz megrendezve. A hely eddig főleg break és drumandbass bulijairól volt híres, olyan előadók léptek fel itt mint a Gridlock, Nathan Coles, Toob, DJ Ink, Andy C és még sorolhatnánk.


A bulin az összes TrancePort dj játszani fog. A lineupot Tom & Avi progresszív szettje teszi különlegessé akik izraelből érkeztek hozzánk.

Line up:

Avi & Tom (Groove Criminals - Izrael)
Hruscsov (TrancePort)
Scoofy (TrancePort)
Green Cosmos (TrancePort)
Transabi (Goaguru)

Beugró:

Ingyenes

Extrák:

Tűzzsonglőrök, őrzött parkoló, trixx dekor, balloon, UV shop

Megközelítés:

Hajógyári szigeten, a K-hídon túl (Sziget bejárat)

Időpont:

2006 Augusztus 20

 


Kapcsolódó cikkek

  • minimalandmelodies music START

    2008 május 6-án újabb honi független kiadó kezdi meg működését a minőségi elektronikus zenére kiéhezett közönség legnagyobb örömére. A Minimal & Melodies Music név bizonyára már nem teljesen ismeretlen a legmélyebbre ásó e-zene fanok körében, hiszen ilyen névvel egy klubest is elindult a közelmúltban, s habár a folytatás várat magára, új irányt vett a szerevezőgárda, s újabb tartalmakkal kívánja megtölteni e nevet.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó