Pulzar

Partyajánló

Drum Club pres. TC1 @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 5.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Dance, Euro-Trance, Trance
Drum Club pres. TC1 line up: TC1 (Dispatch, Bingo, Liquid V), Bratwa (Tactile), Mentalien (3K), Snatch (Braindeath) Mokka Cuka

Drum Club pres. TC1 @ Mokka Cuka

line up:
TC1 (Dispatch, Bingo, Liquid V),
Bratwa (Tactile),
Mentalien (3K),
Snatch (Braindeath)

Drum Club pres. TC1
2006. augusztus 5.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
TC1 (Dispatch, Bingo, Liquid V)
Bratwa (Tactile)
Mentalien (3K)
Snatch (Braindeath)

TC1 & Stress Level (Dispatch, Bingo, Liquid V)

TC1 Észak-Anglia egyik jelentős drum and bass estje, a Dope rezidenseként ismerte meg Stress Levelt, aki saját zenéit hordta be a kapocsként szolgáló huddersfieldi lemezboltba. TC1 játszotta Stress Level néhány szerzeményét, így kezdődött a munka kettejük között. Azóta már a páros minden zenéje közös alkotás, és olyan kiadóknál találkozhatunk nevükkel, mint a Renegade, az Advanced, a V és a Liquid V, a Commercial Suicide, a Bingo, valamint a Hidden Agendás Nos által többé-kevésbé TC1-ra hagyományozott Dispatch. Utóbbihoz már ő igazolta le a Tactile több szerzeményét.
TC1 és Stress Level remixerként is igen keresett, készítettek átdolgozásokat a Total Science-nek (Picture Perfect), az AI-nak (Rise And Shine, Soul Good), a legendás Nos-nak (Chameleon), a német Kabukinak (Love Lines), Chris.su-nak (Satisfy), Marky-nak (Rotation) és ők remixelhették a Jagged Edge (Optical és RymeTyme) klasszikusát az ultrafunky Rock Baby-t is.
Mint sokan mások, ők is dolgoztak Jenna G énekesnő For My Lost Friends című szólóalbumán, egészen pontosan a 'You' tükrözi kezük nyomát. Szintén Jennával készült a tavalyi év egyik fontos felvétele, a 'Lost In Music', amely a Liquid V-n kapott helyet. A páros két szerzeményt készített Chris-su-val, 'Skanked' című számukat a Tactile remixeli és készül a Lost In Music második része is. A duó dolgozik az A.I. fiúkkal azok albumán és D-Bridge-dzsel is. A legutóbbi hír házuk tájáról, hogy TC1 mixalbumot készített MC LowQui közreműködésével, amelyen a Dispatch kiadó eddigi munkásságát összegzik.

Kapcsolódó cikkek

  • Ajándék Mayday CD

    Már csak pár nap és a zenefüggő közönség újra összegyülhet az idei év kétség kívül legnagyobb partiján, Magyarország legnagyobb fedett helyszínén, a Budapest Sportarénában. A Mayday szervezői pedig hangulatkeltővel izzítják a népet: 50 ezer darab ingyen CD-t dobtak a piacra, melyen az idei Mayday Himnusz mellett több mint hatvan perc zene dübörög a Mayday fellépőitől

Ajánlott lemezek

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó