Pulzar

Belépő
Mindenkinek3 990 Ft
Elővételben 2005. szeptember 23.-ig3 500 Ft

Partyajánló

Aerocafé - Tosca @ Budavári Palota - "A" épület

Fellépők
Aerocafé - ToscaAz idei évben harmadszor jelentkezik az AEROCAFÉ. A szokás szerint tartalmasnak ígérkező programnak ezúttal új helyszín ad otthont. Az egykori Ludwig Múzeum termei, a Budavári Palota "A" épülete pazar környezetet garantál a Magyarországon először vendégszereplő TOSCA produkció számára!Budavári Palota - "A" épület

Aerocafé - Tosca @ Budavári Palota - "A" épület

Az idei évben harmadszor jelentkezik az AEROCAFÉ. A szokás szerint tartalmasnak ígérkező programnak ezúttal új helyszín ad otthont. Az egykori Ludwig Múzeum termei, a Budavári Palota "A" épülete pazar környezetet garantál a Magyarországon először vendégszereplő TOSCA produkció számára!

A varázslatos oszlopcsarnok ablakaiból a Dunapart és a belváros gyönyörű panorámája tárul elénk.

A programok egy idoben három teremben zajlanak. A focsarnokban Richard Dorfmeister és Rupert Huber TOSCA produkciója keretében a foszereplõk mellett Mc Sugar B és Ras Mc T-weed is színpadra lép. A TOSCA Team saját vizuális hátteret hoz magával hoz, amelyet Fritz Fitzke videómuvész koreografál. A közel 80 m2-es színpad fölött egy 10 méter széles, félkörívben felépített panoráma-vászonra 3 projektor vetít. A TOSCA-show után Richard Dorfmeister önálló dj-szettel ajándékozza meg a hazai közönséget.

A TOSCA-produkció elõírása alapján elsõ osztályú, általuk kiválasztott hangtechnika épül a színpadra.

Ugyancsak az "1-es terminálon" ad élõ koncertet a Zagar, amelyhez Fabricius Gábor készít képi hátteret.

Az Aerocafé állandó vendégei, az Uptown Felaz csapata mellett Pozsi zárja az estét.

Line up - Terminal 1.

20:00 kapunyitás
20:30 The Uptown Felaz (dj set)
23:00 Zagar - visulas by Fabricius
00:30 Tosca
01:30 Richard Dorfmeister (dj set)
04:00 Pozsi

Red Room

A Red Room ez alkalommal is kényelmes ülohelyekkel és frissítokkel várja az Aerocafé utasait. Dj Reedoo mellett itt mutatja be új albumát, a 4-es számú Sunset Cafét Jutasi Tamás és Vono Box.

Line up - Red Room

20:00 Sunset Café # 4 - lemezbemutató
01:00 Dj Reedoo

VOLT Fesztivál Lounge

A VOLT Fesztivál Lounge vendége lesz Infra Gandhi és Cadik.

20:00 Pozsi
23:00 Cadik
02:00 Infra Gandhi


A helyszín megközelítése

Pontos cím: Budavári Palota - "A" épület

A helyszín megközelítheto a Deák térrol a 16-os busszal, a Moszkva térrol a Várbusszal, a 18-as villamossal (majd a Dózsa térrol gyorslifttel.) Parkoló a várban.

Beszállás: 20 órakor

Jegyek

Jegyár: elõvételben 3500 Ft, a helyszínen 3990 Ft.

Jegyelõvétel: Tisza Cipõboltok (VII. Károly körút 1., West End City Center, Pólus Center), Deep Lemezbolt (VI. Aradi u. 22.) , Subvibe (V. Irányi u. 5.) és a TEX Jegyirodákban.

Belépés csak 18 éven felülieknek!

TOSCA

Iskolai évek

A Tosca névre hallgató produkció Richard Dorfmeister és Rupert Huber közös ötletének eredménye. A két zenerajongó még az iskolapadban barátkozott össze, és hamarosan megalapították elsõ csapatukat, a Dehli 9-et, amelyet késobb magnószalagokkal, indiai hangzásokkal és versidézetekkel kísérletezõ"vad gyülekezet"-ként jellemeztek.

Új utak

Az iskolai évek után mindenki a saját útjára indult. Rupert az experimentális zenei szcénába vetette bele magát, míg Richard Peter Kruderrel közös producer/dj duót hozott létre. Ki ne ismerné az azóta világhírûvé és védjeggyé vált Kruder & Dorfmeister párost? 1993-ban közösen alapították meg a G-stone label-t. K&D remix session-jeik azóta legendává váltak. 1994-ben, Richard és Rupert újra találkoztak, és egy új, eredetileg hobbi-projektbe kezdtek Tosca néven. Elsõ maxijuk a Chocolate Elvis volt, amelyben klasszikus és street-blues sample-eket kevertek egymásra. A dalt rengeteg válogatásalbumra licenszelték, és máig is gyakran hallható a világ számos pontján a legmenõbb klubokban. Második húzásuk, a Fuck dub súlyos baszzusokkal és õrült hangbevágásokkal operált.

Opera

1997-ben jelent meg elsõ albumuk, az Opera , amelyen régebbi és új számok egyaránt szerepeltek. Az albumot - hangzásvilága alapján - sokan az ambient funk és finom dub lágy fúziójának tekintették. A Mixmag így jellemezte a lemezt: "a Blues, és a sûrû, fullasztó basszus teszi ezt az albumot olyan szexissé és melankolikussá, mint amilyen a cigarettafüst - egy egyéjszakás kaland után, egy idegen városban." Az új számokat a Buona Sarah EP-n külön is kiadták.

Fuck Dub remixek

A Tosca következõ projektjéhez Európa minden tájáról összerántották a közös barátaikat, hogy a Fuck Dub Remix - sorozat munkálataihoz lássanak. Igen izgalmas projektnek bizonyult, és egy rendkívül színes album jött ki a kezük alól, Fuck dub the remix album címen.

Exkluzív számok

Az elsõ exkluzív track, The key címmel a minõségi Freezone 4 válogatásra készült, az SSR / Crammed gondozásában. Ezt az Ocean beat követte, a Future sound of jazz vol.4.-on. A "szállós-lebegos" dal kifejezetten tengerparton hallgatandó, cigi a kézben, nyugágy a homokban - így szól a szerzõk ajánlása.

Jövõ
A Tosca világa nagyjából egyet jelent az osztrák fováros hangulatával. Az esõ áztatta taxi szélvédojén átszûrõdõ hangokhoz, a blues-os gyengédséggel átitatott mély és alantas világhoz.

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT

    Javában zajlik a nyereményjáték az ingyen belépőkért a HI!FLY & LICK THE CLICK! PRESENT REBOOT @ A38 partira, mely május 15-én kerül megrendezésre.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó