Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Optiv @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 10.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus House
Drum Club - OptivSzeptember 10.-én a Cause 4 Concern egyik tagja, Optiv lép fel a már megszokott ingyenes Drum Club bulisorozaton a Mokka Cukában!Mokka Cuka

Drum Club - Optiv @ Mokka Cuka

Szeptember 10.-én a Cause 4 Concern egyik tagja, Optiv lép fel a már megszokott ingyenes Drum Club bulisorozaton a Mokka Cukában!
Drum Club pres. Optiv (Cause 4 Concern)
2005. szeptember 10.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Optiv (C4C, Red Light)
SKC (Tactile)
Mindscape (DSCI4, Explicit)

Optiv (Cause 4 Concern, Red Light)

Optiv, a Cause 4 Concern zenei agya a '90-es évek közepén egy guildfordi lemezboltot igazgatott, ezzel párhuzamosan Londonban hangmérnök iskolába járt és hétvégenként a Ministry of Sound technikusaként tanulta a szakmát. Tanulmányait befejezve Guildfordban megalakította a dallamos, könnyed drum and bass-ben utazó Pressure Rise-t. 'Focus' című nagylemezük számait a Konflict, Teebee, a Bad Company, a Usual Suspects és a Cause 4 Concern remixelte.
A C4C Optiv és három másik guildfordi figura szerencsés találkozása. A négyes első sikere nCode néven született, a zenét a Moving Shadow adta ki. Ezután keresztelték át magukat Cause 4 Concern-re és alapították meg ugyanezen a néven saját kiadójukat. A C4C hamarosan a Virus utáni neurofunk hangzás abszolút meghatározója lett, ennek megfelelően Virus, Metro, Renegade Hardware, Subtitles maxikon virított logójuk. Bár a közös munka egyelőre szünetelni látszik, azért Optiv nem pihen, saját Red Light nevű kiadóján ügyködik és természetesen stúdiózik. Szóló dolgai mellett ismét sok társa akad, a Black Sun Empire, Gridlok, a Bulletproof vagy a Concord Dawn személyében.
Emberünk jelenleg egy nagylemezen dolgozik, valamint Red Light kiadója számára készít friss zenéket RymeTyme, Fierce és a magyar Chris.su közreműködésével.

Drum Club pres. Optiv (Cause 4 Concern)
2005. szeptember 10.
Mokka Cuka
ingyenes

line up
Optiv (C4C, Red Light)
SKC (Tactile)
Mindscape (DSCI4, Explicit)

web
www.bladerunnaz.com
www.mokkacuka.hu
www.cause4concern.net
www.tactile.hu
www.dsci4.com
www.drumandbass.hu

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó