Pulzar

Művész

Metzker Viktória

Metzker Viktória

Metzker Viktória 1987. május 30.-án született Budapesten. Már kiskorától kezdve érdekelte a tánc és zene, majd általános iskolai tanulmányai kezdetével elkezdett dzsessz balettel, modern táncokkal, latintánccal foglalkozni. Egészen 16 éves koráig folytatta, amíg egy térdsérülés miatt abba nem hagyta a táncot.

A gimnázium utolsó évében mutatott először érdeklődést a modellkedés iránt, első komolyabb szereplése a CKM man's magazin & VIVA zenecsatorna közös produkciójában, a "címlaplány versenyben" volt. Az induló lányok száma megközelítette a 150-200 főt, első körben sikerült bekerülnie a 42 kiválasztott lány közé, akiket Nánási Pál fotózott meg. A végén 9. helyen végzett.

A verseny alatt az egyik feladatban énekelni kellett, itt fedezte fel a Back to Black frontembere, Bebe az ő és barátnője "tehetségét". Az ő tanácsára kezdtek el stúdióban dalokat felvenni, átdolgozni R'&B' stílusban. Sajnos ezt a kezdetleges lányduót nem sikerült tovább erősíteniük, így szétváltak és szüneteltették a zenével való próbálkozásaikat. Ezután inkább a modellkedéssel foglalkozott elsősorban, még három szépségversenyen indult; Miss Hungaryn, ahol különdíjas lett, Miss Internet Hungaryn, közönségdíjjal és "cyberspace különdíjjal" jutalmazták, Miss Tourism Hungaryn pedig fehérnemű különdíjas volt. Később az elért helyezéseinek köszönhetően, szép számmal kapott munkaajánlatokat mind Magyarországon, mind külföldön. Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot (SFT , CRANK, ARMANI OUTLET divatanyag). Majd itthon az Eurostyle magazinban reklámozta a népszerű Cornavin óramárkát. 

Eközben bemutatókat is vállalt a My77 Underwear csapatával, akikkel fehérnemű és fürdőruha kollekcióikat mutatott be országszerte. 2007. februárjától  foglalkozott a lemezlovas szakma és a tanulást is ekkor kezdte el, az egyik legismertebb magyar Dj, Junior mellett. Télen a Sensation Club támogatásával gyakorolhatta a szórakozóhelyen, nyáron a Cafe del Rió adott lehetőséget a tudása fejlesztésér

Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • House

    A diszkó,electro, funk, synthpop és az R&B stílus leszármazottja. Tipikus hangszerei a szintetizátor, dobgép, sequencer, sampler. Az első, kifejezetten house zenét játszó klub Chicagóban jelent meg Music Box néven.

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó