Pulzar

Partyajánló

Gabriel & Dresden @ Mono, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. szeptember 3.
Helyszín Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.
Stílus Breakbeat, Dance, House
Gabriel & DresdenA méltán híres és minden nyár végén igazi kiemelt zenei eseménynek számító Palace záróbulik sorát 2005-ben a szeptember 2-án, pénteken és 3-án, szombaton megrendezendő két napos PALACE GRAND CLOSING PARTY folytatja.Mono, Budapest, VI. Ó utca 51.

Gabriel & Dresden @ Mono, Budapest

A méltán híres és minden nyár végén igazi kiemelt zenei eseménynek számító Palace záróbulik sorát 2005-ben a szeptember 2-án, pénteken és 3-án, szombaton megrendezendő két napos PALACE GRAND CLOSING PARTY folytatja.
A brit Anthony Pappa és az amerikai Gabriel & Dresden-páros mellett hazánkat Sterbinszky, Shane 54, Chriss és Kühl képviselik. Az alábbiakban a záróparty végleges programjáról tájékoztatunk, hogy időben fel tudj készülni a nyár "méltó lezárására" - mindezt Siófok kedvenc szórakozóhelyén, a Palace Dance Clubban!

Szeptember 2. péntek: 1. NAP -
ANTHONY PAPPA


(UK - www.anthonypappa.net -www.imprintdjs.com)
Az ausztrál születésu DJ, aki 15 éves korában már DMC-nyertes volt, ma Anglia egyik leg(el)ismertebb lemezlovasa, az angol progresszív trance egyik üstököse. A Cream, a Bedrock és a Ministry of Sound sztárjának szettjeit Renaissance és Global Underground mixlemezein is hallhatjuk, sot a Palace idei záróbulijának elsõ napján élõben is megbizonyosodhatunk a már-már legendás Anthony Pappa tehetségérõl. >> 1 napos jegy péntekre a helyszínen, valamint reggel 10-tol a Palace Caféban kapható 3500 Ft-ért. A két napos eseményre elõvételben, összesen 6000 Ft-ért válthatók jegyek a Vagabond Mammut üzletben, valamint a Palace Caféban és a Palace Dance Clubban.

A pénteki line-up:

Progressive aréna:
23:00-02:30: Chriss
02:30-05:30: Anthony Pappa (UK)
05:30-09:00 Kühl

Ibiza Garden: Toto Jr., Lukácsy

Trance Lounge: Janszi (Bang Party), Toto Jr.

Szeptember 3. szombat: 2. NAP -
GABRIEL & DRESDEN


(USA - www.gabrielanddresden.com)
A felülmúlhatatlan kaliforniai DJ-producer páros, Gabriel & Dresden számos sikeres munkájuk és slágerük után - a CLS Booking közremûködésével - Magyarországra látogatnak! A San Francisco-ban élõ és alkotó, Josh Gabriel és Dave Dresden alkotta duó a Palace szezonzáró party-jának kiemelt sztárvendégei lesznek. Ibizán az Amnesiában egyébként csütörtökönként a Cream Party keretében rendszeresen fellépnek, ahol többek között Tiesto és Paul van Dyk meghívott vendégei. A Motorcycle és az Andain formációk mögött is álló producerek szeptemberi 3-i, szombati fellépésükön 2-tol 5-ig a Palace arénában pörgetik legjobb lemezeiket! >> 1 napos jegy szombatra a helyszínen, valamint reggel 10-tol a Palace Caféban kapható 4000 Ft-ért. A két napos eseményre elõvételben, összesen 6000 Ft-ért válthatók jegyek a Vagabond Mammut üzletben, valamint a Palace Caféban és a Palace Dance Clubban.

A szombati line-up:

Aréna:
Gabriel & Dresden (USA)
Sterbinszky
Shane 54

Ibiza Garden: Toto Jr., Lukácsy

Progressive Lounge: Andy K., Toto Jr.

JEGYINFORMÁCIÓK:

A két napos eseményre elõvételben, összesen 6000 Ft-ért válthatók jegyek a Vagabond Mammut üzletben, valamint a Palace Caféban és a Palace Dance Clubban.

1 napos jegyek a helyszínen, valamint reggel 10-tol a Palace Caféban kaphatók: péntekre 3500 Ft, szombatra 4000 Ft.

Jegy- & kedvezményes szállásinfo: 06-30-4082045

Palace automata info: 06-30-3030340

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó