Pulzar

Partyajánló

DNS @ Club of Colors, Keszthely

Fellépők
DNSJúnius 4-én a soproni Hangár Music Garden lesz a Dead Code Night Show summer tour 2005 elnevezésű rendezvénysorozat első állomása. A deadcode teljes legénysége - Hot X, Igor Do’urden, Jay Cortez és Coyote - a nyári klubturné folytatásában június 10-én a székesfehérvári Westside-ba, 11-én pedig a nyíregyházi Arsenal-ba látogat. A következő hétvégén, június 18-án már a budapesti Pacha ad otthont a rendezvénynek. Majd kisebb szünet után, augusztus 6-án a tavaszi turné egyik legsikeresebb állomását, a keszthelyi Colors-t veszik birtokukba a fiúk.Club of Colors, Keszthely,

DNS @ Club of Colors, Keszthely

Június 4-én a soproni Hangár Music Garden lesz a Dead Code Night Show summer tour 2005 elnevezésű rendezvénysorozat első állomása. A deadcode teljes legénysége - Hot X, Igor Do’urden, Jay Cortez és Coyote - a nyári klubturné folytatásában június 10-én a székesfehérvári Westside-ba, 11-én pedig a nyíregyházi Arsenal-ba látogat. A következő hétvégén, június 18-án már a budapesti Pacha ad otthont a rendezvénynek. Majd kisebb szünet után, augusztus 6-án a tavaszi turné egyik legsikeresebb állomását, a keszthelyi Colors-t veszik birtokukba a fiúk.

Négyük sokszínű, a mai modern techno-t teljesen átölelő hangzásvilága továbbra is garancia arra, hogy egy színvonalas party-ban találja magát az, aki a Dead Code Night Show-t választja.
Az utóbbi időben már produceri munkáikkal is dicsekedhetnek a srácok. Hot X lemezének a hx-nek nemzetközi fogadtatása rendkívül jól sikerült. Az Igor Do’urden, valamint Coyote&Wasp remixeket is tartalmazó dc06-os előkelő helyen szerepel a külföldi internetes lemez eladási listákon. A Deadcode Records következő kiadványainak munkálatai elkezdődtek. Minden bizonnyal a mostani Dead Code Night Show-k közönsége már hallhatja majd a hivatalosan még meg nem jelent számokat.

A turné állomásai :

06.04 - Hangár Music Garden, Sopron
06.10 - Westside Club, Székesfehérvár
06.11 - Arsenal, Nyíregyháza
06.18 - Pacha, Budapest
08.06 - Colors, Keszthely

Dj's: Hot X, Igor Do'urden, Jay Cortez, Coyote

info@deadcode.hu

tel: 06303030220

www.deadcode.hu

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2008-05-31] Urban Art Forms Fesztivál
    @ Wiesen- Ausztria

    MAINSTAGE: Anthony Rother live, Chris Liebing, David Carretta, DJ Hell, Elektrochemie live, Eric Sneo, Felix Kröcher, Gabriel Ananda, Groove Armada (DJ Set), Gus Gus live, Kollektiv Turmstrasse, Kosheen DJs, Luetzenkirchen, Moonbootica, Murphy, Oxia, Piemont, Tiefschwarz, Timo Maas, és még sokan mások...

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó