Pulzar

Partyajánló

DNS @ Club of Colors, Keszthely

Dátum 2005-08-06
Helyszín Club of Colors, Keszthely
Stílus ismeretlen
DNSJúnius 4-én a soproni Hangár Music Garden lesz a Dead Code Night Show summer tour 2005 elnevezésű rendezvénysorozat első állomása. A deadcode teljes legénysége - Hot X, Igor Do’urden, Jay Cortez és Coyote - a nyári klubturné folytatásában június 10-én a székesfehérvári Westside-ba, 11-én pedig a nyíregyházi Arsenal-ba látogat. A következő hétvégén, június 18-án már a budapesti Pacha ad otthont a rendezvénynek. Majd kisebb szünet után, augusztus 6-án a tavaszi turné egyik legsikeresebb állomását, a keszthelyi Colors-t veszik birtokukba a fiúk.Club of Colors, Keszthely,

DNS @ Club of Colors, Keszthely

Június 4-én a soproni Hangár Music Garden lesz a Dead Code Night Show summer tour 2005 elnevezésű rendezvénysorozat első állomása. A deadcode teljes legénysége - Hot X, Igor Do’urden, Jay Cortez és Coyote - a nyári klubturné folytatásában június 10-én a székesfehérvári Westside-ba, 11-én pedig a nyíregyházi Arsenal-ba látogat. A következő hétvégén, június 18-án már a budapesti Pacha ad otthont a rendezvénynek. Majd kisebb szünet után, augusztus 6-án a tavaszi turné egyik legsikeresebb állomását, a keszthelyi Colors-t veszik birtokukba a fiúk.

Négyük sokszínű, a mai modern techno-t teljesen átölelő hangzásvilága továbbra is garancia arra, hogy egy színvonalas party-ban találja magát az, aki a Dead Code Night Show-t választja.
Az utóbbi időben már produceri munkáikkal is dicsekedhetnek a srácok. Hot X lemezének a hx-nek nemzetközi fogadtatása rendkívül jól sikerült. Az Igor Do’urden, valamint Coyote&Wasp remixeket is tartalmazó dc06-os előkelő helyen szerepel a külföldi internetes lemez eladási listákon. A Deadcode Records következő kiadványainak munkálatai elkezdődtek. Minden bizonnyal a mostani Dead Code Night Show-k közönsége már hallhatja majd a hivatalosan még meg nem jelent számokat.

A turné állomásai :

06.04 - Hangár Music Garden, Sopron
06.10 - Westside Club, Székesfehérvár
06.11 - Arsenal, Nyíregyháza
06.18 - Pacha, Budapest
08.06 - Colors, Keszthely

Dj's: Hot X, Igor Do'urden, Jay Cortez, Coyote

info@deadcode.hu

tel: 06303030220

www.deadcode.hu

Régebbi partyk ebből klubból

 • [2012-12-08] Dave Seaman
  @ Club of Colors, Keszthely

  Dave Seaman
 • [2005-07-16] 10 éves a Colors
  @ Club of Colors, Keszthely

  Már 10 éve annak, hogy a keszthelyi klub a megye meghatározó party-helyszíne. Ezalkalomból méltó születésnapi partyval készülünk Nektek, partyarcoknak! A múlt és a jelen olvad össze egyetlen éjszaka alatt!
 • [2005-06-25] Club of Colors nyárnyitó
  @ Club of Colors, Keszthely

  Az idei nyári szezont kiemelt rendezvénnyel üdvözli a keszthelyi legendás club, a Club Of Colors! A fülledt júniusi éjszakába ezúttal az izraeli mágussal, a mély hangzások utánozhatatlan mesterével, a keleti zene legprogresszívebb producerével, dj Mo Shic-kal invitálunk
 • [2005-05-21] Explore The Future
  @ Club of Colors, Keszthely

  Ismert, de "még nem sztár" lemezlovasok, és mindjárt egyszerre több, mint húszan lépnek fel május hónapban a Colorsban, hogy megmutassák Nektek a jövő dj generációjának tudását. Az ország minden tájáról, Kecskeméttől Sopronig érkeznek a tehetségek. A felhozatal a névhez méltóan "színes" lesz: az ifjú titánok a house-tól a progressive-en át a techno-ig három zenei stílusban bizonyítják, hogy méltóak a "jövő sztárjai" megnevezésre!
 • [2006-01-21] Club Of Colors ZÁRÓBULI!
  @ Club of Colors, Keszthely

  2006. január 21-én szombaton egy legenda véget ér. Fájó szívvel tudatjuk Veletek, hogy a keszthelyi Club Of Colors több, mint 10 színes év után végleg bezárja kapuit. A szervezők szeretnék méltón búcsúztatni azt a sokezer hangos órát, amit vendégként náluk töltöttetek, és egyben megköszönni Neketek, hogy az évek során a Colors-ot legendává tettétek. Szeretettel várnak Titeket a búcsúéjszakán Seb Fontaine, Kühl, James Cole és Geri da Pig játékával!

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó