Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

World Underground Parties @ Club Calypso - Ezüstpart - Siófok

Fellépők
World Underground PartiesJúliusban egy egészen új partisorozat indul útjára az amerikai House jegyében, ezáltal népszerűsítve, ezt a sokak által igen kedvelt stílust, mely színte alig hallható kis hazánkban.Club Calypso - Ezüstpart - Siófok

World Underground Parties @ Club Calypso - Ezüstpart - Siófok

Júliusban egy egészen új partisorozat indul útjára az amerikai House jegyében, ezáltal népszerűsítve, ezt a sokak által igen kedvelt stílust, mely színte alig hallható kis hazánkban.

World Undreground júliusi partyk: Close to water!

Hat világhírü club magyarországi bemutatására hozott létre közös projektet World Underground néven a világ elsö számú német söre, a Becks és a Jameson ír whisky. Július hónapban érkezik a bemutatott klubok közül az elsö kettö Magyarországra. 15-16 és17.-én péntek, szombat és vasárnap (Destination New York) a bolygó egyik elsöszámú lemezlovasa, a Danny Tenaglia által vezetett new york-i Vinyl teszi tiszteletét kishazánkban. A soha nem alvó város topklubjának érdekessége, hogy a partyk nemegyszer hajnali négy óra körül indulnak be és délutánig tartanak, valamint elöszeretettel látogatják a new yorki éjszaka egyébként rendes munkatársai.

Reklámfilm a World Underground Parties-ról:::

A világ tánczenei megmérettetésének számító miami-i Winter Music Conference nyitópartyját is évek óta hagyományosan a Vinyl lemezlovasai celebrálják, évröl-évre mintegy hatezer clubber örömére, akik a világ szinte minden tájáról érkeznek az államok túristaparadicsomába erre a bulira. A klub színeit Mr DJ Larry Oz képviseli, akinek a szervezök igen sürü programot állítottak össze a július közepi hétvégére. A turné Budapesten indul egy rendhagyó pre-partyval, a Borsodi Beach-en, a Palatinuson majd az Arany János utcai Upside down várja a nagyérdemüt egészen hajnalig kibövített tánctérrel, teljes légkondicionálással és terasszal, mindössze 1500 forintos belépövel.. Erre a bulira Candy partysorozat vendégei is hivatalosak. Róluk annyit érdemes tudni, hogy egy egész Európát átfogó projekt részeseként keresik európa legjobb képü fickóját. A magyar döntök már lezajlottak, a napokban folyik az európai internetes szavazás, ahol a magyar gyöztes igen jól szerepel, mondhatjuk úgy is, hogy komoly esélyese az európa bajnoki címnek. Mire a partyk a tetö alá kerülnek már tudni fogjuk, hogy végzett a magyar srác. Szombaton a stáb Mogyoródra látogat, ahol délután kettötöl zárásig az Aquarena víziparkban szórakoztatják majd a közönséget, olyan nappali programokkal kiegészítve a showt, mint step aerobic bemutató, nyári smink és fodrászbemutató és tanácsadás, dj-k fakanállal, amikor is hazánk legnépszerübb dj-i állnak majd a tüzhely mögé és készítik el, valmint teszik közkinccsé kedvenc receptjeiket. De lesz még búváriskola és divatbemutató is. Szombat este a turné a kókai Nagypince diszkóban fejezi be az éjszakát, ahol a színes programok közt láthatóak lesznek majd a Becks gyönyörü testfestett táncoslányai (Ök egyébként a turné összes éjszakai helyszínén jelen lesznek), valamint mind minden helyszínen, itt is lesz Jameson ír whisky és sör dögivel. A kókai éjszaka házigazdája Nigel Snorter, akit a hallgatók a pulzár címu rádiómüsorból ismerhetnek, valamint ILLek, aki a buli kedvéért egy speciális visual shw-val készül 16-án éjszaka. Vasárnap a turné Siófokon zárul, ahol a nappali örületnek a Coca-Cola Beach House ad otthont, ezután pedig a party széplak-felsői (ezüstpart), gyönyörű , vadonatúj vízparti klubban, a Palace melletti Calypsóban fejezodik be.

A második hétvége júlisban a 29-30-31. i, (Destination Ibiza) amikor is a tavalyi év legjobb ibizai klubja, a Subliminal lesz a vendég. Ibizát gondolom senkinek nem kell bemutatni, nyáron 3 hónap erejéig a világ legnagyobb hippi találkozója, minden valamirevaló tánczenei projekt képviselteti magát a baleári szigeten, melyet elöszeretettel látogatnak német és angol túristák is. A magyar túristák idén némiképp számüzve lettek a spanyol szigetröl, mivel ebben az évben egyetlen utazási iroda és légitársaság sem indít direkt utakat, bécsi vagy berlini átszállással lehet csak eljutni Ibizára, ami azért meglehetösen megbonyolítja a vakáció elsö illetve utolsó napját. A magyar clubbereket ért sérelem enyhítéseképp, kárpótolván az amúgy világraszólóan lelkes honi közönséget a World Underground második hétvégéjén DJ Alex Alicea érkezik a Subliminaltól, aki a Who da Funk nevü, világhíru house formáció tagja és szintén az elsö hétvége menetrendje szerint adja elö majd élö dj performance-át, mindössze annyi változással, hogy a Forma-1-es hétvége lévén, a szombati buli, 30-án hajnalig tart majd a mogyoródi Aquarénában, a verseny kijelölt vigalmi negyedétöl 50 méterre, egy kisebb fesztivál keretében. 3 helyszín, a Sublimnal vs Debut formáció a nagyszínpadon, a másodikon , a már említett Pulzár nevü igen népszerű internetes oldal és rádiómüsor, Behnam, Nigel Snorter, K. Borisz és NorY valamint dj BUDAI társaságában (LISTEN LIVE! Friday Night: WWW.PULZAR.HU OR 93.6 FM), a harmadik helyszínen pedig, a már bevált forma 1-es gyakorlat szerint, egy speciális erotikus asztaltánc bár lesz 10 gyönyöru lánnyal! A második turné helyszínei egyébként nem változnak az elsöhöz képest, péntek: Borsodi Baech és Upside down, Budapest, pénteken, szombaton a már említett Forma 1-es örület Mogyoródon, az aquarenában, délutántól hajnalig, vasárnap Siófok Coca-cola Beach house és utána a széplaki Calypso. A magyar színeket mindkét turné során Dan von Schulz, dj XXL, Goodspeed, R-Boy és a klubok rezidentjei képviselik. Minden partyarcot szeretettel várunk, fiatalt és idöset egyaránt és egyben kívánunk minden kedves PULZAR olvasónak nagyon kellemes 2005 nyarat!

Július 15. péntek
World Underground presents: Destination New York
BE YOURSELF! / Danny Tenaglia's world famous event arrives to Hungary
23-07 óráig in association with Candy @
Upside Down (Budapest, V. Arany János u.) Kibovitett tánctér, teljes légkondi, terasz / Belépo: 1500 Ft, befogadóképesség: 300 fo
on the decks:
DJ MR Larry Oz (USA - Vinyl Club New York City ) www.djlarryoz.com
Dan von Schulz, XXL, Manic N (Candy), Goodspeed
Pre-party (17-21-ig) a Borsodi Beachen (Palatinus) (belépö a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)
(deephouse and chillout hot weather dj sets.)

Július 29. péntek
World Underground presents: Destination IBIZA!
SUBLIMINAL ( Ibiza's best house night 2004)
23-07 óráig in association with Candy @
Upside Down ( Budapest, V. Arany János u.) Kibővített tánctér, teljes légkondi / Belépő: 1500 Ft, befogadóképesség: 300 fő
DJ Alex Alicea from Who da Funk (USA)
Dan von Schulz, XXL, Manic N. (Candy)
Pre-party@ Borsodi Beach with dj sets (Palatinus) (belépö a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)

Július 16. szombat
World Underground presents: Destination New York
BE YOURSELF! / Danny Tenaglia's world famous event arrives to Hungary
Kóka, Nagypince diszkó 22-06-ig, Belépö: 1500 Ft
on the decks:
DJ MR Larry Oz (USA - Vinyl Club New York City ) www.djlarryoz.com
Dan von Schulz, XXL
Residents: Nigel Snorter, ILLek (special visual show)
Pre-Party:14-19 óráig Mogyoródon az Aquarénában ( testfestés, step aerobic, party smink és frizura készítés, dj-k fakanállal, búváriskola, chillout and deephouse dj stes,)
(belépö a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)

július 30. szombat
FORMULA ONE 4 Floor ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL @ MOGYORÓD AQUARENA
1st floor: house, progressive
Debut vs Subliminal: Alex Alicea, Dan von Schulz, Dandy, Moonline, Garay, XXL
2nd floor: Visions electro tech house: Budai, Collins @ Behnam (rotation records), Monique (www.moniquesite.hu), Val Mangan
3rd floor: Pulzar LIVE! Dj BUDAI, NorY, Nigel Snorter, K. Borisz, Behnam Slide
4th floor: 10 beautiful girls special erotic table dance bar
Belépö: 2500 Ft / 10 Euro Doors open: 9pm till 8 am, befogadóképesség: 2500 fo
Pre-party 14-19 óráig az aquarenában with deephouse and chillout hot weather dj sets. (belépo a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)

Július 17. vasárnap
World Underground presents: Destination New York
BE YOURSELF! / Danny Tenaglia's world famous event arrives to Hungary
Siófok Széplak felso,
Ezüstpart, Club Calypso / Belépö: 1500 Ft, befogadóképesség: 450 fo
(Palace mellett a vízparton, kövesd az égi fényt!)
on the decks:
DJ MR Larry Oz (USA - Vinyl Club New York City ) www.djlarryoz.com
Dan von Schulz, XXL
Pre-party @ Coca- Cola Beach House with deephouse and chillout hot weather dj sets.
(belépö a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)
special guest: dj R- Boy

július 31. vasárnap
World Underground presents: Destination IBIZA!
SUBLIMINAL ( Ibiza's best house night 2004)
Siófok Széplak felso,
Ezüstpart Club Calypso / Belépö: 1500 Ft, befogadóképesség: 400 fo
(Palace mellett a vízparton, kövesd az égi fényt!)
DJ Alex Alicea from Who da Funk (USA)
Dan von Schulz, XXL,
Pre-party @ Coca- Cola Beach House (testfestés, party smink és frizura készítés, búváriskola,deephouse and chillout hot weather dj sets.) (belépö a pre-partykra nincs, csak a strandjegyet kell megvenni)
special guest: dj R-Boy


Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó