Pulzar

Partyajánló

Drum Club - Hydro @ Mokka Cuka

Fellépők
Dátum 2005. július 16.
Helyszín Mokka Cuka
Stílus Progressive House, House, Minimal, Trance,
Dance, House
Drum Club - HydroA Bladerunnaz nyári ingyenes partisorozatba a Mokka Cukában, Hydro fellépésével folytatódik!Mokka Cuka

Drum Club - Hydro @ Mokka Cuka

A Bladerunnaz nyári ingyenes partisorozatba a Mokka Cukában, Hydro fellépésével folytatódik!

Drum Club pres. Hydro

dátum: 2005. július 16.

helye: Mokka Cuka

belépés: ingyenes

line up

Hydro (Quarantine, DNAudio)

Longman (Tactile)

Safair (Tactile)

web

www.mokkacuka.hu
www.bladerunnaz.com
www.tactile.hu
www.dnaudio.co.uk
www.drumandbass.hu

Hydro (Quarantine, DNAudio, Fuze, Levitated)

Van néhány fiatal producer, aki úgy gondolja, hogy kár lenne veszni hagyni a klasszikus Virus-hangzást. A Wormhole korszak nagy tisztelői közül, az Ed Rush, Optical és a többiek által lefektetett neurofunk alapok egyik legjobb jelenlegi továbbgondolásáról Hydro és a DNAudio csapat (Break, Silent Witness, Squire) gondoskodik.

Hydro egyetemi évei alatt 1997-ben rezidens lett egy dél-nyugat angliai klubban, majd lemezes táskájával bejárta Bristol és Bournemouth szórakozóhelyeit. Londonba költözése után, 2000-ben a fővárosban is akadt DJ-munkája, nem beszélve arról, hogy Barcelonában az Essential klubest rezidense. Mindemellett Mampi Swift rábízta Charge nevű kiadójának label menedzseri ügyeit. A fiatal DJ-t 2003-ban a No U-Turn ura, Nico mutatta be néhány lelkes új producernek, Silent Witness, Break és Squire épp DNAudio nevű kiadójuk beindításán ügyködtek. Hydro hozzájuk csapódva a labelt képviselte a Rude FM és Rude Awakening kalózadók műsorán.

Nem kellett sokáig várni arra sem, hogy Hydro és Break közös zeneírásba kezdjenek. A hasonlóan gondolkodó páros számait (pl. 'Breathless', 'Deliverance') olyan nevek játszották, mint Goldie, Klute, a C4C, Flight vagy a Bad Company. Hydro és Break után megnőtt a kereslet, Fierce, a hangzás nagy barátja Quarantine kiadójánál eddig két szerzeményüket jelentette meg, A-Sides a Fuze-nál hozott ki tőlük egy maxit és az amerikai Levitated kiadónál is hamarosan megjelenik egy, de ezen felül sok helyen felbukkan nevük az elkövetkezendőkben.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó