Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Toni Rios & Tobi Neumann @ Aquaréna

Fellépők
Dátum 2005. július 2.
Helyszín Aquaréna, Mogyoród
Stílus Tech-house, House, House, Minimal
Toni Rios & Tobi Neumann2005. július 2-án a mogyoródi Aquaréna látja vendégül a Cocoon két ismert- és elismert művészét, Toni Riost és Tobi Neumannt. Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán. A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz. További infoval hamarosan újra jelentkezünk!Aquaréna

Toni Rios & Tobi Neumann @ Aquaréna

2005. július 2-án a mogyoródi Aquaréna látja vendégül a Cocoon két ismert- és elismert művészét, Toni Riost és Tobi Neumannt. Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán.
A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz.
További infoval hamarosan újra jelentkezünk!


Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán.
A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz.
További infoval hamarosan újra jelentkezünk!


2005. 07. 02. szombat
Mogyoród, Aquaréna

Fellépők:
Toni Rios (Cocoon - D)
Tobi Neumann (Cocoon - D)
Isu (Minimalheadz - H)
Ramone (Stigmatech - H)
Jan Oshee (Stigmatech - H)
Martin (Stigmatech - H)

Belépő: 2000 HUF

Ingyenes partibuszok óránként a Március 15. tértől!

Info:
06-70-202-4010
info@stigmatech

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Kapcsolódó cikkek

  • Művész testben művész lélek – interjú Cyrusszal

    Első ránézésre partiarc, másodikra, ahogy az ember a szemébe néz, ott látni benne a művészekre oly jellemző kicsiny őrült csillogást.
  • Cyrus a Freitag Limited művésze lett!

    Ismét regényes fordulatot vett év eleje óta CYRUS karrierje: a Stricly! csapat békéscsabai illetőségű tagjaként is ismert DJ/producer nem kisebb kiadóval írt alá együttműködési szerződést, mint a brit és hollandiai érdekeltségű FREITAG LIMITED Recordings. A felkérés első körben egy önálló, négytrekkes EP-ről szól, melyet a neves label égisze alatt készíthet el Cyrus.
  • Új címkék és babérok – Cyrus nemzetközi vizeken

    Elképesztő tempóban érkeznek a jobbnál-jobb hírek Cyrusról. A híres Strictly! csatára valósággal behálózta az elmúlt hónapok alatt az elektronikus zene apraját-nagyját itthon és külföldön egyaránt…
  • Még az indiánok is Cyrust akarják

    A Strictly! tagjai mostanában nemcsak a csapat tagjaiként, hanem szólóban is szép sikereket aratnak, amivel persze a Slam Jr. alapította klasszis team hírnevét is öregbítik itthon és külföldön egyaránt. Így tett az utóbbi időben CYRUS is, akinek idén ősszel több hónapos munkája érett elismert zenékké, megjelenésekké.
  • PrimeFM – a house helye!

    Újra itt a nagy csapat! Immár egy hónapja, hogy elindult egy új online rádió Magyarországon, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Nemcsak a fülnek, de a szemnek is megadja, ami jár neki… A PrimeFM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit, szórakoztatva nevel, és persze nevelve szórakoztat.
  • Tripla szülinap és 15 éves jubileum a Strictly!-nél

    Háromszoros szülinapozást indít kilátásba a Weekday Progression sorozat, a Nyugati téri Retropolis klubban! Eredetileg a Strictly! két tagja, Chris Drifter és Goyes ragadta meg az alkalmat, hogy február 10-én megünnepelje a születésnapját. Előbb a Justmusic.Fm csütörtök esti Strictly! műsorában egy-egy fertály óra erejéig meg is kezdik a a melegítést, hogy aztán a két vízöntő jegyében született DJ/producer a Retropolis lemezjátszói mögött öntse ki - víz helyett - a szívét nektek a zenéken keresztül. Mivel azonban még egy szigorú csapattag, nevezetesen Daveslim is ezekben a napokban ünnepelte világra jöttének évfordulóját, így a duplánál is több ok kerekedett a pazar hepajra. A szigorú triumvirátushoz csatlakozik még az ominózus alkalomból a Budapest Groove szülőatyja, az egykori „időgép-mester", Rich, valamint a Mistiquemusicos Paul Martinez…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó