Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Tony Rohr (Stigmatech pres.) @ Aquaréna

Fellépők
Dátum 2005-07-29
Helyszín Aquaréna, Mogyoród
Stílus House, Minimal, Tech-house
Tony Rohr (Stigmatech pres.)„Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló)
„A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)
Aquaréna

Tony Rohr (Stigmatech pres.) @ Aquaréna

„Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló)

„A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)

Fény 10p; Hang 10p; Helyszín 10p; Zene 11p” - (Gabriel Lehr - Electronicum)


Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok ”hangzottak el” az internetes beszámolókban és fórumokon a július 2-ai, Toni Rios és Tobi Neumann nevével fémjelzett parti után. Az egésznapos, júliust meghazudtoló zord időjárás miatt a vártnál kevesebben tették tiszteletüket, mégis sokan az év egyik legjobb bulijának aposztrofálták a rendezvényt. És most itt a folytatás...

2005. július 29-én pénteken először látogat hazánkba Tony Rohr és Dietrich Schoenemann, a németországi Cocoon és az amerikai Hidden Agenda művészei. Tony egy másfélórás élő fellépéssel örvendezteti meg a közönséget, ezután Dietrich dj szettel kedveskedik a megjelenőknek.

A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak óránként a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő csakúgy, mint az előző parti esetében, most is 2000 forint lesz. Eső esetén sem kell pánikba esni, hiszen a tánctér fedett lesz!

További információt az info@stigmatech.hu e-mail címen, a www.stigmatech.hu weboldalon, illetve a 06-70-202-4010-es számon kaphattok.

Hsz: - Aquaréna, MogyoródTony Rohr és Dietrich Schoenemann

2005. 07. 29. péntek
Mogyoród, Aquaréna

Fellépők:
Tony Rohr (Weave/Cocoon - D | Hidden Agenda - USA)
Dietrich Schoenemann (Cocoon - D | Hidden Agenda - USA)
Isu (Minimalheadz - H)
Ramone (Stigmatech - H)
Jan Oshee (Stigmatech - H)
Martin (Stigmatech - H)

Belépő: 2000 HUF / 8 EUR

Ingyenes partibuszok óránként a Március 15. tértől!

Info:
info@stigmatech


Régebbi partyk ezen a helyszínen

 • [2007-07-28] Stigmatech presents - Ramone birthday.
  @ Barokko, Budapest

 • [2006-08-22] Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel
  @ Aquaréna

  2006. augusztus 22-én igazi tengerparti hangulat várható Mogyoródon. Az igazi aquapark születésnapja alkalmából 11.00-18.00 óráig folyamatos programokkal szórakoztatja a helyszínre látogatókat.
 • [2005-07-02] Toni Rios & Tobi Neumann
  @ Aquaréna

  2005. július 2-án a mogyoródi Aquaréna látja vendégül a Cocoon két ismert- és elismert művészét, Toni Riost és Tobi Neumannt. Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán. A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz. További infoval hamarosan újra jelentkezünk!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2022 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó