Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Tony Rohr (Stigmatech pres.) @ Aquaréna

Fellépők
Dátum 2005. július 29.
Helyszín Aquaréna, Mogyoród
Stílus House, Minimal, Tech-house, Progressive House,
House
Tony Rohr (Stigmatech pres.)„Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló)
„A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)
Aquaréna

Tony Rohr (Stigmatech pres.) @ Aquaréna

„Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló)

„A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)

Fény 10p; Hang 10p; Helyszín 10p; Zene 11p” - (Gabriel Lehr - Electronicum)


Ilyen, és ehhez hasonló gondolatok ”hangzottak el” az internetes beszámolókban és fórumokon a július 2-ai, Toni Rios és Tobi Neumann nevével fémjelzett parti után. Az egésznapos, júliust meghazudtoló zord időjárás miatt a vártnál kevesebben tették tiszteletüket, mégis sokan az év egyik legjobb bulijának aposztrofálták a rendezvényt. És most itt a folytatás...

2005. július 29-én pénteken először látogat hazánkba Tony Rohr és Dietrich Schoenemann, a németországi Cocoon és az amerikai Hidden Agenda művészei. Tony egy másfélórás élő fellépéssel örvendezteti meg a közönséget, ezután Dietrich dj szettel kedveskedik a megjelenőknek.

A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak óránként a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő csakúgy, mint az előző parti esetében, most is 2000 forint lesz. Eső esetén sem kell pánikba esni, hiszen a tánctér fedett lesz!

További információt az info@stigmatech.hu e-mail címen, a www.stigmatech.hu weboldalon, illetve a 06-70-202-4010-es számon kaphattok.

Hsz: - Aquaréna, Mogyoród



Tony Rohr és Dietrich Schoenemann

2005. 07. 29. péntek
Mogyoród, Aquaréna

Fellépők:
Tony Rohr (Weave/Cocoon - D | Hidden Agenda - USA)
Dietrich Schoenemann (Cocoon - D | Hidden Agenda - USA)
Isu (Minimalheadz - H)
Ramone (Stigmatech - H)
Jan Oshee (Stigmatech - H)
Martin (Stigmatech - H)

Belépő: 2000 HUF / 8 EUR

Ingyenes partibuszok óránként a Március 15. tértől!

Info:
info@stigmatech


Régebbi partyk ezen a helyszínen

Helyszín

Ajánlott videók a partyhoz

Kapcsolódó cikkek

  • Kis csibészből nagy betyár: Luke Fair

    Súlyos egyéniség, könnyed humor, homályba vesző, sötét gyerekkori emlékek, mindez egyetlen villáminterjúban, amit az egyik „Betyárral”, Luke Fairrel készítettünk pár nappal a budapesti fellépése előtt…

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó