Pulzar

Partyajánló

Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel @ Aquaréna

Fellépők
Dátum 2006. augusztus 22.
Helyszín Aquaréna
Stílus House, , Goa
Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel2006. augusztus 22-én igazi tengerparti hangulat várható Mogyoródon. Az igazi aquapark születésnapja alkalmából 11.00-18.00 óráig folyamatos programokkal szórakoztatja a helyszínre látogatókat.Aquaréna

Aquaréna szülinapi party Sterbinszkyvel @ Aquaréna

2006. augusztus 22-én igazi tengerparti hangulat várható Mogyoródon. Az igazi aquapark születésnapja alkalmából 11.00-18.00 óráig folyamatos programokkal szórakoztatja a helyszínre látogatókat.

A lemezjátszókat az egyik medence közepén, külön erre a célra készített szigeten hazánk legismertebb lemezlovasa, Sterbinszky pörgeti,

Lesz emellett férfiszemeket gyönyörködtető Baywatch daylight party, aerobik, életmentő show és csúszdaverseny.

Sterbinszky körül biztosan ott legyeskedik majd egy pár, a Baywatch sorozatból ismert szereplőkhöz hasonló fellépő is, de a vendégek biztosak lehetnek benne, hogy a rutinos DJ-t ez egy pillanatra sem zavarja meg munkájában, sőt garantáltan fokozza majd a jó hangulatot.

„Szeretem a nyarat, ezzel szerintem minden DJ így van, hiszen ilyenkor beindulnak a nyaraló és üdülőhelyeken a discok és a télinél sokkal felszabadultabb bulizók… kell ennél több? Persze a nyári bulik közül is kiemelkedik különlegességével a mogyoródi, hiszen szabadban egy medencében játszani egészen más hangulatban történik, mint egy zsúfolt discoban. Azt megígérhetem, hogy olyan zenéket játszom majd, amelyek a nyári fürdőzéshez tökéletes háttérzenenként szolgálnak, de nem fogok megsértődni akkor sem, ha fürdőruhás lányok táncolnak majd a medencék partjánál.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2005-07-29] Tony Rohr (Stigmatech pres.)
    @ Aquaréna

    „Nagyon ritkán tapasztaltunk ilyen jó minőségű technikát kis hazánkban, ezt nem csak a mi, hanem több, a bulin részt vevő barátunk is hasonlóképp érezte!” - (Beats.hu beszámoló) „A Stigmatech csapat feladta a leckét az összes buliszervezőnek, hogy is kell igényesen és profin party-t szervezni.” - (Clubzone.hu beszámoló)
  • [2005-07-02] Toni Rios & Tobi Neumann
    @ Aquaréna

    2005. július 2-án a mogyoródi Aquaréna látja vendégül a Cocoon két ismert- és elismert művészét, Toni Riost és Tobi Neumannt. Egy csodálatos helyszín és két kiváló vendég-lemezlovas, ez a párosítás valószínűleg sokakat Mogyoródra csábít majd ezen a (remélhetőleg) forró nyári éjszakán. A magyar vonalat Isu a Minimalheadz csapatából, illetve a Stigmatech tagjai -Ramone, Martin és Jan Oshee- képviselik. A rendezvényre ingyenes partibuszok indulnak a Március 15. térről, az Erzsébet-híd lábától (Mátyás pince elől), a belépő 2000 forint lesz. További infoval hamarosan újra jelentkezünk!

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó