Pulzar

Belépő
Mindenkinek700 Ft

Partyajánló

The liqvid sessionVs.Elektroshow! @ Blue River Állóhajó, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. június 16.
Helyszín Blue River Állóhajó, Budapest, 1056 Petőfi tér 8. kikötő
Stílus Breakbeat, Breaks, Electro, Minimal,
House, Deep House, Techno
The liqvid sessionVs.Elektroshow!...ÉÉÉÉÉÉS igen!A Jungle City cru bemutatja a sorozat követező részét, mely az atmoszférikus ütemek és a drum and bass teljes skálájának lefedése jegyében várja a bulizni vágyókat az első szinten, és zsíros 4/4-es breakekket követő őrült elektroshohwal a második szinten!Blue River Állóhajó, Budapest, 1056 Petőfi tér 8. kikötő

The liqvid sessionVs.Elektroshow! @ Blue River Állóhajó, Budapest

...ÉÉÉÉÉÉS igen!A Jungle City cru bemutatja a sorozat követező részét, mely az
atmoszférikus ütemek és a drum and bass teljes skálájának lefedése jegyében
várja a bulizni vágyókat az első szinten, és zsíros 4/4-es breakekket követő
őrült elektroshohwal a második szinten!

2005.06.16>Jungle City pres.The liqvid sessionVs.Elektroshow!!

1st stage:
>SKC(Tactile,Hospital)
>Murawise(ipc)
>Levo(Movement Inside,MK2)
>Junglist(MK2)
>Kosmo

2nd stage:
>Flack.su (Chi-Recordings)
>Nymus /LIVE ACT!!/
>Pact (MK2,Break Steak)
>Psyon+Base X (NuFreakz rec.)

Visual by:Vj TaoCe(afrozsiráf)

Helye:Bp. Blue River állóhajó(az Erzsébet-híd Pesti hídfőjénél)
Belépő:700Huf

Az előző kellemetlenségekből okulva egy teljesebb szervezőgárdát felvonultatva próbálunk mindenkinek egy kellemes estét szerezni. Elkerülendő a technikai problémákat új helyszínre(Blue River állóhajó /Erzsébet-híd pestihídfő/) költöztünk ahol profi hangrendszer fog titeket várni!! A dárenbézerek kedvében ezúttal igazi ínyencségek fognak a kedvében járni... SKC-t azt hiszem senkinek sem kell bemutatnom hisz ki ne érezte volna még elvarázsolva magát szállós ütemeitől olykor kemény basszusaitól.(akinek ez kimaradt az életéből az most kötelező jellegel pótolja ezt és hallgassa meg a Tactile csapatot és Hospital kiadót erősítő liqvidmágust!) Mellette az inpulscreatoros Murawise fogja borzolni a kedélyeket. Az ezerarcú dnb harcos már a kezdetektől a szcéna megszálottja és bár sajnos mostanság ritkábban halljuk ha a pultmőgé kerül biztos a siker! Őket a Movemet Inside os Levo fogja felvezetni aki mellesleg az MK2 színeit is erősíti és aki legyen szó jungleről vagy neurofunkról biztos hozzátud tenni az est hangulatához! (és aki nem tudná neki köszönhetjük a nyár egyik legígéretesebb fesztiválját ami már így is elhírösült rendesen... www.hirosunderground.hu) Az estet a házigazdák Junglist és Kosmo fogják - hát remélem nem zárni hanem továbbgördíteni- hajnalhasadtáig, bár tőlük se számítsunk épp altatódalokra.

Ajánlott lemezek

  • Dirt Crew€“ Raw

    A két tagból álló formáció dupla korongja a napokban kerül a boltok polcaira. Az első lemez kizárólag saját felvételeket tartalmaz, míg a második a duó legjobb remixeit tartalmazza. A második korongon sorakozó nevek névsora igen impozáns hiszen olyan nevektől sorakoztatja fel a duó remixeit mint Jimpster, 2020 Soundsystem, Marc Romboy, Stb..

Ajánlott videók a partyhoz

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Nic Fanciulli – Telibe talált

    Egy újabb I love deep-es rendezvénynek lehettünk részesei 2012. február 18-án a Merlin falai között. Külföldi vendég DJ-ként ezúttal Nic Fanciullit importálták az ILD-es srácok. Az este folyamán a külső teremben eleinte Vic, majd Madox és Lank, míg a belső teremben Kühl után lépett fel Fanciulli, őt követően pedig Budai.
  • Elmarad az I Love Deep!

    A Sundanceparkba meghirdetett szerdai és csütörtöki elektronikus rendezvények, így a július 15-i és augusztus 5-i I Love Deep is, elmarad.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó