Pulzar

Partyajánló

Need For Speed @ Blue River Állóhajó, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. május 20.
Helyszín Blue River Állóhajó, Budapest, 1056 Petőfi tér 8. kikötő
Stílus Drum and Bass, Breakbeat, House
Need For SpeedBlue River Állóhajó - 2005 Május 20 A brutális basszusok híveit májusban újabb zarándokútra csábítjuk Budapest talán legkeményebb partisorozatára: a Need for Speedre. Az eseménynek ezúttal is a Blue River állóhajó ad otthont, amely egy nyári chill terasszal kiegészülve, három helyszínnel fogja várni a partizókat.Blue River Állóhajó, Budapest, 1056 Petőfi tér 8. kikötő

Need For Speed @ Blue River Állóhajó, Budapest

Blue River Állóhajó - 2005 Május 20
A brutális basszusok híveit májusban újabb zarándokútra csábítjuk Budapest talán legkeményebb partisorozatára: a Need for Speedre. Az eseménynek ezúttal is a Blue River állóhajó ad otthont, amely egy nyári chill terasszal kiegészülve, három helyszínnel fogja várni a partizókat.

A zenei felhozatal sem adhat okot csalódásra, hiszen ismét vendégül látjuk SP -t és Scinetyc -et a Circus Maximus soraiból, akik már önmagukban is garanciát jelentenek a gyors ütemek szerelmeseinek. Természetesen a többi fellépő sem lehet ismeretlen senkinek: a Tilos rádiós Vida L és a Guerilla Crew -s Migu garantáltan üveghangig fogja pörgetni a buli hangulatát. Rezidensünk, a nem kis meglepetést okozó SoundHunter ismét három lemezjátszón, hajszálpontos, egyedi mixstílussal fogja a győzelemig hajtani a futamot, míg a szintén Dirtybass-es Shi a bemelegítő körökért lesz a felelős. Ha valaki elfáradna a nagy küzdelemben, a teraszon vagy a liquid / breaks teremben gyűjthet újult erőt könnyedebb zenék társaságában



Régebbi partyk ezen a helyszínen

  • [2007-08-17] The last Float Vibe
    @ Felső Tiszapart

    DJ-k: Focus (Tilos Rádió, BasedonBass), DJ Lith (Imperial Recordings, BasedonBass), DJ Corp. (BasedonBass, Rádió MI), Suzuki Samurai (BasedonBass, Rádió MI)
  • [2006-10-21] Hot Air Party
    @ Szabadkai út

    Fellépnek: Gayle San, Hot X, Lars Klein, Igor Do'urden, Joer, Frost Galaghan
  • [2005-09-16] RE|SOUND
    @ Szeged

    Itt a nyár vége, a fesztiválok és a szabadtéri bulik után újra visszatérünk a klubestekhez és folytatódik a SMOKE|BREAK bulisorozata a RE|SOUND! Nem is akárhogy! Az egyik szeptemberi vendégünk Soundhunter a budapesti Need for Speed bulisorozat rezidens dj-je, aki 3 lemezjátszós szettjével biztosan elkápráztatja majd a szegedi közönséget. Lemeztáskájában a legújabb floorfiller-ek mellett ott lapulnak a régebbi lemezek is. Tánctérorientált zenéi biztosan megmozgatnak majd mindenkit.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó