Pulzar

Belépő
MindenkinekIngyenes

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Tiefschwarz @ Dokkoló, Budapest

Fellépők
Dátum 2005-06-08
Helyszín Dokkoló, Budapest
Stílus Minimal, Tech-house
Ablak-A-Dubra - TiefschwarzTiefschwarz a DokkolónDokkoló, Budapest,

Ablak-A-Dubra - Tiefschwarz @ Dokkoló, Budapest

Tiefschwarz a Dokkolón

A Tiefschwarz projekt megalakulását a létrehozó két testvér, név szerint Ali és Basti Schwarz 1990-re teszi, amikor is a zene iránti szenvedélyük kibontakozásaként olyan stuttgarti helyeken kezdtek el zenélni, mint az „ON-U“ (1990 – 1993) és a „Red Dog“ (1993 – 1997). Tiefschwarz-ként viszont csak 1995-ben kezdtek el munkálkodni Peter Hoff producerrel együtt. A közös munka során elkészült remixek 1998-ban jelentek meg a Benztown-nál és a Wave Music-nál (NY) „Music” néven. A single sikere motiválta őket első albumuk elkészítésére, a „Ral 9005“ néven megjelent album a Four Records-tól került ki 2000-ben.
2002-ben jelentkezett Ali és Basti következő albuma, mely a „A Little Help For Your Friends“ címet kapta. Ettől kezdve felfele ível a karrierjük, mind a ketten azóta is folyamatosan turnéznak. A Berlin-London-Párizs tengelyen kívül fellépnek még dj szettjeikkel Európa szerte több helyszínen, Ausztráliában, Új-Zélandon, Amerikában, Braziliában, Dél-Afrikában, sőt Oroszországban is, ezek a fellépések nagyban hozzájárultak és járulnak mai napig a nemzetközi ismertségükhöz és sikerükhöz.
A megszámolhatatlan sok fellépés mellett arra is van idejük, hogy rezidenskedjenek a frankfurti Robert Johnson-ban, a Kingsclub-ban Stuttgartban, a londoni Fabrik-ban, valamint a berlini F.U.N-ban. Az utolsó két évben berlini stúdiójukba visszavonulva mixeket készítenek - DJ Hell, Spektrum, The Rapture, Mocky, Lost ’N Alive, Trüby Trio, Phonique, Chicks On Speed, Isolee, Minimal Compact, Music For Freaks, Micatone, Cassius, Lopazz, Unit 4, Kelis –, hogy csak pár nevet említsünk a listájukról. A tavalyi év elején megjelent „Blow“ nevű számuk, októberben pedig megérkezett a várva várt dupla album: a „Misch Masch“.

Chi-Recordings presents:
Ablak-A-Dubra
Ali Schwarz / Tiefschwarz (Fine Music, Berlin – Germany)
2005. június 8. (szerda)
Hajógyári Sziget., Budapest

Fellépõk: Tiefschwarz (Germany), DJ Naga, FCB
Belépõ: nincsen, a helyszín ingyenes!
Infoline: 06306458513 / richi@chi-recordings.comRégebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

 • TRAFFIC RADIO STATION

  Bolgár elektronikus rádióadó
 • TechnoBase.FM

  24h Techno, Dance, Trance, House and More
 • E L E C T R I Q U E

  Wicked Beats from NETMUSIQUE.com
 • Prime FM

  A Prime FM a hazai house nagy úttörőiből és fiatal ízlésformálóiból verbuvált egy olyan ütőképes kollektívát, amivel felül kívánja írni a régió e-zenei rajongótáborának igényeit.

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó