Pulzar

Belépő
Mindenkinek1 500 Ft

Partyajánló

Marcel lemezbemutató @ A38, Budapest

Fellépők
Továbbá még: Cyrus
Dátum 2005. március 12.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breaks, Breakbeat, Electro, Minimal,
Trip-hop, Nu Jazz, House, Dance,
House, Tech-house
Marcel lemezbemutatóIgazi ütem ünnep lesz Marcel régóta várt új albumának bemutató partija: a hazai elektronikus fenegyerek elõször az angol Tru Thoughts kiadó funk ördöge - és Keyser állnak majd a lemezjátszók mögé, hogy funk és hip hop bombákkal rázzák a hangládákat.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Marcel lemezbemutató @ A38, Budapest

Igazi ütem ünnep lesz Marcel régóta várt új albumának bemutató partija: a hazai elektronikus fenegyerek elõször az angol Tru Thoughts kiadó funk ördöge - és Keyser állnak majd a lemezjátszók mögé, hogy funk és hip hop bombákkal rázzák a hangládákat.

Marcel „Gamblers' Delight” albumbemutató koncert
2005. március 12., szombat, 22-04 óráig
Helyszín: A38 Hajó (a Petôfi híd budai hídfôjének déli oldalánál)
Belépô: 1500 forint; jegyinformáció: 06(1)464-3940; info@a38.hu

Fellépôk:
Marcel (Cookin Records / Good Looking Organisation)
közremûködik a Street Sonic Squad:
MC Sena (Gimmeshot Records)
MC Cee-Rock „The Fury” (!Handzup! Records / New York, USA)
Redö Dániel (Tropical Transform Quintet)
DJ Ozon (Gimmeshot Records)

A koncert után:
Nostalgia 77 (Tru Thoughts / Brighton, UK) – dj set
DJ Keyser (Crate Soul Brothers)

A „Gamblers’ Delight” Marcel harmadik albuma, de az elsõ olyan, amit az LTJ Bukem-féle Cookin Records ad ki. Sena vendégszereplését már megszokhattuk Marcel fellépésein, ám az A38 színpadán egész együttes dolgozik majd a downtempótól a hiphop témákon keresztül a deep house-ig és a detroiti technoig húzódó sokszínû anyag megszólaltatásán. A Street Sonic Squad elnevezésu formációban – amellyel a jövoben foleg a nagyobb nemzetközi, illetve hazai fesztiválokon találkozhatunk majd, míg a klub fellépéseken Marcel továbbra is live acttel szerepel – a népszerû ghánai énekesnõ/MC Sena mellett a New York-i Cee-Rock The Fury rappel, a Gimmeshot bulikról ismert DJ Ozon a lemezjátszó, Redo Dániel, a Tropical Transform Quintet perkása pedig ütohangszereken kíséri a gépeit élõben vezérlõ Marcelt.

Marcel a magyar elektronikus zenei élet egyik meghatározó alakja, egyike azon producereknek, akik a nemzetközi színtéren is jelentõs sikereket értek el. Két nagylemez, több mint 50 nemzetközi válogatás, illetve többek közt Becknek, LTJ Bukemnek, illetve Quanticnak készített remixek fémjelzik eddigi karrierjét. Marcel elsõ két nagylemezét a németországi UCMG kiadó jelentette meg (Viginti etduo 1999, Cirrus maximus 2000), amelyek nyomán több külföldi turnén is részt vett, különbözõ felvételei pedig csaknem 50 nemzetközi válogatás-lemezre kerültek fel.

Régebbi partyk ebből klubból

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó