Pulzar

Belépő
Mindenkinek2 000 Ft

Partyajánló

Ablak-A-Dubra - Chris Carter @ A38, Budapest

Fellépők
Dátum 2005. január 22.
Helyszín A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő
Stílus Breakbeat, House
Ablak-A-Dubra - Chris CarterAz újévben is folytatjuk hajós sorozatunkat és mindjárt indításnak a digitFank, vagy Roxiller projectje révén a digitMetál õstermelõje tart balettbemutatót az Ablak-A-Dubra vezérlõpultjában.A38, Budapest, Petőfi híd Budai hídfő

Ablak-A-Dubra - Chris Carter @ A38, Budapest

Az újévben is folytatjuk hajós sorozatunkat és mindjárt indításnak a digitFank, vagy Roxiller projectje révén a digitMetál õstermelõje tart balettbemutatót az Ablak-A-Dubra vezérlõpultjában.

 Eközben mi õrjöngve ugrálunk a breakbeat, electro és house ritmusok által gerjesztett AAD-szférában, hisz Albion "legsájabb brékere" ismét Budapesten pörget! Kiegészítésnek persze itt a Chi brigád, melyet most Flack.su, DJ Naga és Kevin a FineCut képvisel.



Chris Carter (TCR, Botchit&Scarper)

Chris dobosként (pszichedelikus rockbanda ;) és hangmérnökként kezdte pályafutását, majd a legendás "On U Sound" stúdióban tanulta ki a studiótechnika fortélyait olyan nevek társaságában, mint Adrian Sherwood, Little Axe, Asian Dub Foundation, Audio Active és Bim Sherman. Aztán '97-ben ráébredt arra, hogy nem akar hangmérnök lenni, ezért gyorsan csinált is egy lemezt az "A Guy Called Gerald" vezette Juice Box cimkének (Sawtooth - The Dragon EP). Azóta pedig megállíthatatlanul árad belole a tipikusan ChrisCarter-es electrofunk... A BLIM-mel közösen készített, Shara Nelson vokáljával megtámogatott "U" (amit Kasha név alatt publikáltak) már szinte klasszikus, és talán mondhatjuk, hogy a legismertebb vokális breakbeat slágerré vált. Azóta jelentek meg már zenéi a TCR-nél, a Botchit&Scarper-nél, a Koma&Bones házi kiadójánál (Forged), és BLIM saját cimkéjén a Track Recordings-on is. Haverjával és stúdiótársával jHz-el, újabban Roxiller név alatt ügyködnek, múlt télen mixlemezt készített a Botchit&Scarper-nek, szóval pörög a funkmaisztró, de gyakran besegít Pilgrem stúdiójában is, ha annak Chris ritmusprogramozási tehetségére van szüksége... Chi közeli infók, hogy a napokban jelent meg második remixe amit a kiadónak készített (DJ Naga: Styx), illetve Kevinnel (FineCutBodies) közös trekkje is várhatóan felcsendül az est folyamán, úgyhogy épp itt volt az ideje, hogy repülore üljön némi szolíd hajókázás reményében.

Régebbi partyk ebből klubból

Kapcsolódó cikkek

  • Night Shift Documentary

    Egy új film a magyar partyéletről. A stáb több mint két éves munkájának köszönhetően a nyár folyamán bemutatásra kerül a Night Shift Documentary névre keresztelt "party dokumentumfilm", melynek szereplői nem csupán DJ-k és producerek. A filmben olyan emberek is megszólalnak, akik az aktuális kedvenceinket segítik, ők a háttérmunkával foglalkoznak. de munkájuk a sikeres partykhoz elengedhetetlen - VJ-k, grafikusok, sajtósok, promóterek. A szerzők próbáltak minél szélesebb palettából választani előadókat a "house" műfaj keretein belül, hogy minél színesebb és érdekesebb képet kapjanak azok, akik megnézik a filmet.

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó