Pulzar

Wreckage Machinery

5 évesen kezdődött a zenei alapok megszerzése, ami legelsőnek zongoraleckékben csúcsosodtak ki, majd egy jóval divatosabb hangszer, a dob felé kacsintgatott, melynek során több bandával járta egész Ausztriát, rock és metál között lavírozva.

 2006-tól kezdve Wreckage Machinery néven látnak napvilágot zenéi. Első komolyabb munkáját Square-rel együtt szerezte 'Movement' néven a Mind Inside kiadó szárnyai alatt, melyet önálló 'Take Care' c. száma követett Square és Zoom remix-ével. Azóta Wreck számos neuro- és liquid-funk szerzeménnyel büszkélkedhet. Tavaly felpörögtek az esemenyék, hiszen egyre több rajongója lett, akik mindenben támogatják az ifjú tehetséget. 2009 Szeptemberében jelent meg 'Autum Nights' c. albuma mely egy újabb közös munkája, megpedig Dirrrty B-vel.


Archív partyajánlók

Zenei stílusok

  • Drum and Bass

    Amikor '89 party-hősei, Grooverider és Fabio valamikor a kilencvenes évek elején dél-londoni (Brixton, Elephant & Castle) klubokban (leggyakrabban a Rage-ben) a hardcore-on továbblépve, addig teljesen szokatlan ritmus-patternekkel gazdagították zenéjüket – és kergették őrületbe a közönséget – még nem is sejtették, hogy e gondolatokból nő ki '97 Britanniájának mainstream muzsikája.

Ajánlott rádiók

© 2001–2021 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó