Pulzar

Hír

Elhunyt a Telefon Tel Aviv duó egyik tagja

Létrehozva 2009. február 8., 12:50

Elhunyt a Telefon Tel Aviv duó egyik tagja

A Telefon Tel Aviv duó tagja a chichago-i dj és producer január 22-én szerdán meghalt.
A tragikus esetet követően figyelt csak fel a kiadójuk a duó 3. albumának címére: Áldozd fel magad.A halál oka egyelőre tisztázatlan. Cooper állítólag eltűnése előtt egy héttel bejelentette halálát.

Joshua Eustis a duó másik tagja a következő gyászközleményt intézte a nyilvánosság felé:
Helló Mindenki!
A szívem megszakad, mert közölnöm kell veletek jobb felem és egyben zenésztársam Charlie Cooper halálát. Január22-én távozott el közülünk. Már középiskolás korunk óta barátok voltunk és a kiadót is együtt indítottuk el, évtizedekkel ezelőtt. Olyan szerencsések voltunk, hogy együtt utazhattuk körbe a földet, mialatt sok nevetésben és más kalandokban is részünk volt. Charlie egyébként géniusz volt és nagy zenei tehetséggel volt megáldva. Jószívű srác volt igazi barát és mindenkivel közvetlen. Zenei tehetségét csak a nagyobb adományai múlták felül melyet a világnak adott:  olthatatlan humora és azok iránti hallhatatlan hűsége akiket szeretett.
Ezen rendkívül viharos idők alatt diszkréciót és magánéletünk tiszteletben tartását kérem tőletek. Szeretnénk legmélyebb részvétünket nyilvánítani barátainak és szeretteinek. Nyugodjon békében.
(a.r.c.pr)

Archív partyajánlók

Kapcsolódó cikkek

  • Sound Of Cream 1st Birthday party beszámoló

    A Sound Of Cream pénteken ünnepelte egy éves szülinapját a Tabu Lounge falai között. Meghívott vendég Tenishia, Málta leghíresebb dj párosa. A név magáért beszél. Aki ott volt, sosem felejti el ezt a hatalmas bulit.
  • EGY ÉVES A SOUND OF CREAM

    A Sound of Cream partisorozat egy éve debütált a magyar közönség előtt. Antoos (Antal Sándor) és Tebron (Fekete Norbert) tehetségével és hihetetlen zene szeretetével hamar a köztudatba lépett. 2008. október 17-én, a Tabu Lounge szórakozóhelyen egy hatalmas születésnapi bulit tartanak, ahova mindenkit sok szeretettel várnak. Ebből az apropóból készítettem velük interjút.

Zenei stílusok

  • Progressive Trance

  • Trance

    A trance az 1990-es évek kezdeti szakaszában kialakult zenei műfaj. Szülőhelyének Frankfurt tekinthető. Szerteágazó, és állandóan változó műfaj, melynek számos ágazata van.
  • Progressive House

    A progressive-house eredetileg Nagy-Britanniából indult hódító útjára a korai 90-es években az amerikai és az európai house stílusok keveredésével, olyan születendő alirányzatok mellett, mint az italo house, az experimentális techno, vagy az ambient house. Jelenleg a legsikeresebb elektronikus tánczenei kiadványok e stílusból kerülnek ki, ha mindenképpen címkézni szeretnénk, bár ez egyre nagyobb kihívást jelent.
  • Tech-house

Ajánlott rádiók

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó