Pulzar

Partyajánló

Astronaut pres Vanessa Sukowski (D)

Fellépők
Dátum 2020. február 14.
Stílus House, Techno
Astronaut pres Vanessa Sukowski (D)Az Astronaut Music és a DFFRNTroom következő meghívott dj-e a berlini klubok kiemelkedő alakja, Vanessa Sukowski lesz. A techno királynő nem csak külsejével, de különleges zenei világával is elvarázsol mindenkit. Vanessa a 90-es évek acid és classic techno ütemeit szereti vegyíteni, napjaink technojával. Berlinben a legnépszerűbb klubbokban kápráztatja el hétről hétre a klubbereket, Magyarországon pedig nálunk fog először debutálni.

Astronaut pres Vanessa Sukowski (D)

Az Astronaut Music és a DFFRNTroom következő meghívott dj-e a berlini klubok kiemelkedő alakja, Vanessa Sukowski lesz. A techno királynő nem csak külsejével, de különleges zenei világával is elvarázsol mindenkit.
Vanessa a 90-es évek acid és classic techno ütemeit szereti vegyíteni, napjaink technojával. Berlinben a legnépszerűbb klubbokban kápráztatja el hétről hétre a klubbereket, Magyarországon pedig nálunk fog először debutálni.

Nem csak kitűnő djane, hanem producer is. Trackjeit a legnagyobb nevek pörgetik: Ellen Allian, Felix Kröcher, Monika Kruse, Dr. Motte, Pascal Feos, Torsten Kanzler, Frank Lorber, Gayle San, Sam Paganini, Fatima Hajji - csak hogy a legnagyobbakat említsem.
2019-ben a Beatport lista 1. helyén állt “Lucanus Cervus” trackje, majd 5 hétig volt a lista 7. helyen EP-jével, az “Unknow singnal”-al. Az albumra nem kisebb nevek, mint Ben Dust és Sebastian Groth készítettek remixet.
Az Astronaut Music csapata az eredeti felállásban lép színpadra: Obrotka aka Goodspeed, Dorothy T., Squirrel Project és a Monofade srácok fogják szétszedni a házat ismét.

Belépő:
Early bird: 2000 FT
Elővételben: 2500 Ft
Helyszínen: 3000 Ft

Linep up:
Vanessa Sukowski
Obrotka aka Goodspeed
Dorothy T.
Monofade
Squirrel Project

www.facebook.com/​events/​2484951708489923/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó