Pulzar

Partyajánló

Budapest Calling & Cinema Hall present ● LANE 8 + PATRICE BÄUMEL ● @ Cinema Hall

Fellépők
Dátum 2019. december 14.
Helyszín Cinema Hall
Stílus House, Techno
Budapest Calling & Cinema Hall present ● LANE 8 + PATRICE BÄUMEL ●Energikus, dallamosan hidegrázós, tengeren túli élményeket hoz a december közepe. És még a telefonunkat is kihagyhatjuk a Budapest Calling újabb mozis bulijából!Cinema Hall

Budapest Calling & Cinema Hall present ● LANE 8 + PATRICE BÄUMEL ● @ Cinema Hall

Energikus, dallamosan hidegrázós, tengeren túli élményeket hoz a december közepe.

És még a telefonunkat is kihagyhatjuk a Budapest Calling újabb mozis bulijából!

No Phones, No Photos, Just Dance. Szól a Budapest Calling legközelebbi eseményének borítóján a felhívás, mely nagyon is aktuális 2019 év végéhez közeledve. A csapat mindig is szórakozást állítja a középpontba, de most még a megszokottnál is jobban hívja fel a figyelmet erre az örömteli tevékenységre.

Ennek a találkozásnak a pontos időpontja december 14., szombat lesz, amikor ismét a Cinema Hall táncterén találhatjuk magunkat, ráadásul egy olyan programban, melyet sokak régóta várhatnak!

Visszatér ugyanis hozzánk Lane 8, aki két évvel ezelőtt már bemutatkozott a hazai közönség előtt egy Anjunadeep és Budapest Calling közös eseményen és akkora bulit csinált, hogy azóta is várjuk újbóli fellépését. Mivel amerikai létére igen ritkán jár Európában, akkor is főként a nevesebb fesztiválokra, vagy éppen Anjunadeep partykra jön a világ erre a felére, így külön öröm, hogy most egy klubest erejéig repül Budapestre.

Ez már épp elég lenne, hogy készüljünk erre az eseményre, de itt van még a hollandok house mestere, Patrice Bäumel érkezése, akit már 2002 óta figyelhetünk az éjszakában, de két évvel ezelőtt újabb lenületet vett karrierje, amikor 2017-ben az Afterlife címkéjén megjelent a Glutes című track, amit az év egyik legjobb zenéjének is választottak. Azóta elképesztő zenéket kapunk tőle, mintegy újjászületett abban az évben és ezt most mi is megtapasztalhatjuk a klub mozink erőterében.

A Budapest Calling energikus, dallamos, helyenként hidegrázósan vokálos, olykor kőkemény, progressive, deep house és techno zenei kalandozást ígér, melynek a legjobb helyszínt választották az idén csúcsokat döntő Cinema Hall tekintetében.

Tökéletes lazítás lesz az év végi hajrában, melyre jegyeket itt találhatunk még online!


● LINEUP ●
LANE 8 (Anjunadeep, This never happened)
PATRICE BÄUMEL (Kompakt, Afterlife, Crosstown Rebels, Anjunadeep)
Support: INDIGO THEORY (live)

● JEGYEK ●
Early bird: 2990 HUF
Elővételes jegy I.: 3990 HUF
Elővételes jegy II. /helyszíni: 4990 HUF
VIP I.: 5990 HUF
VIP II.: 6990 HUF
VIP III.: 7990 HUF

>> link >> https:/​/​cooltix.hu/​event/​5da4b20e4db02500106e1125

www.facebook.com/​events/​2480721622008019/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó