Pulzar

Partyajánló

Truesounds Music w/ Marc DePulse

Fellépők
Dátum 2019. május 4.
Stílus House
Truesounds Music w/ Marc DePulseA szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot. Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.

Truesounds Music w/ Marc DePulse

A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot.
Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.

Időközben az illető úriember a Truesounds Music kiadóra felírta a nevét, neki is köszönhetjük, hogy rólunk a TSM labelről és majd a buli után rólatok, a TSaládról az egész világ hallani fog.
Sőt, apai örömök elé is néz kedves pajtásunk és állítása szerint ez lesz sokáig az utolsó nemzetközi fellépése, mert szeretne helytállni az első hónapokban, tehát nekünk annyi lesz a feladatunk, hogy maradandó emléket okozzunk neki és feltöltsük sok-sok energiával.

Fogadjátok sok szeretettel, hazánkban először és a TSM színeiben is most már MARC DEPULSE-t, aki véleményünk szerint eléggé határozott szettel fogja majd rendbe rakni a klubot és minket is.

Természetesen a TSM dj-k sem fogják majd vissza magukat! Illő módon teljes lendülettel zárják a szezont, ahogy a Belga is megénekelte: "apait bele, anyait bele..."

Line up:
Marc DePulse (Einmusika Recordings)
Peter Makto
Gregory S
Davko
Justrice

Jegyek: http:/​/​bit.ly/​TSM_MARC_DEPULSE
Early bird: 2500 HUF
Kedvezményes online elővétel: 3000 HUF
Helyszínen: 3500 HUF

www.facebook.com/​events/​412095106286666/​

Helyszín

  • AETHER

    Király utca 13 Budapest, VII. ker.

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó