Pulzar

Partyajánlók

2019. május 4., szombat

2019. május 4., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

 • [2019-05-04] Markus Schulz // Akvárium Klub
   

  Mindenki készüljön, május 4-én ugyanis az Akvárium Klub NagyHalljában zenél majd Markus Schulz! A német származású trance és progresszív zenei producer és DJ elképesztő népszerűségnek örvend, jelenleg az USA-ban, Miamiban él. Hetente jelentkező rádió műsora a „Global DJ Broadcast”, illetve a Coldharbour Recordings alapítója. Állandó vendége a legmenőbb kluboknak és a legnagyobb elektronikus zenei fesztiváloknak, most pedig az Akvárium Klub NagyHallját is meghódítja majd legújabb set-jével.
  Bővebben
 • [2019-05-04] Truesounds Music w/ Marc DePulse
   

  A szezonzárónkat sem bízzuk a véletlenre, de először is szeretnénk megköszönni ezt a csodás "évet" a klubbozást illetően. Meseszerű időszakot töltöttünk el ismét együtt az AETHER falai között. Mint számtalanszor már említettük, a guest dj-k fényt kaptak és alig találtak haza a TS bulik után, dicsérve ezt a kiváló és kivételes közönséget, a TSaládot.
  Nem maradhat vendég nélkül ez az est sem. Az elmúlt évek alatt megannyi zenét játszottunk a mostani főhősünktől és megannyi tracket énekeltünk együtt közösen a bulikban… Ilyenek többek között a LOST IN MY LIFE...BY YOUR SIDE...OPIUM és a WATERFALL.
  Bővebben
 • [2019-05-04] CRIME ▩ ▩ Sugar ▩ Nastia Reigel
   

  Tavaszi szezonunkat a dán gyors techno punk, Sugar, és az orosz queer ellenállás industrial hercegnője, Nastia Reigel zárja.
  Bővebben
 • [2019-05-04] CityMatiné s08e01 - Multimárkás majális
   

  Figyelem, figyelem! A 8-as vágányon napelemes, hangágyúkkal megpakolt szerelvény érkezik!
  Hősies és fáradhatatlan küzdelmünk a nappali szórakozás hazai megszilárdítására nem ismerhet áldozatot! Minden év első májusi hétvégéjén hadrendbe állunk, felhúzzuk a napernyős lobogót és megindítjuk a harcot!
  Bővebben
 • [2019-05-04] CityMatiné s08e01 - After
   

  A margit szigeti nyárköszöntő masírozás után, ha esetleg még benne lenne a lábadban a bugi, vedd délnek az irányt, a hídra érve nézz végig a városon, szippants egy mély levegőt, fordulj jobbra és a budai oldalt becélozva, határozottan indítsd meg lépteid! Pár száz méter után, kb a 3. lehetőségnél próbálj meg balra tendálni, mert az már a Tölgyfa utca, úgyhogy mindjárt megérkezel!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Dirty Bass Factory #7
   

  A basszusgyár gépezete tovább pörög!
  Ha szereted a jó zenéket és elmúltál már 18 éves, akkor neked is itt a helyed az Under Budapestben!
  Középpontban a #drumandbass és a legjobb #bass trackek!
  Ezen az estén a nagy teremben előtérbe kerülnek a #neurofunk szettek és egy külön #riddim #trap kisteremmel készülünk ;)
  Bővebben
 • [2019-05-04] White Angel - Return to Paradise
  @ Symbol

  Május 4-én a régi-új érzések és emlékek visszatérnek a Symbolba a 2018/19-es szezon legkomolyabb záróünnepségén! Ismét brutális hanggal, örök élményekkel készülünk!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Hardstyle Revolution - Extravaganza
   

  2019.05.04. - HARDSTYLE REVOLUTION w/ Sasha F (FIN)

  Hardstyle és Hardcore, külföldi fellépőkkel!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Coronita Marathon
   

  A nyár közeledtével az italok #hűvösebbek, a zenék több #érzelmet hordoznak és ahogy a nappalok, úgy a bulik is egyre #hosszabbak!
  Bővebben
 • [2019-05-04] Lick The Click! Sunburst
   

  Kedves Lick the Click! barátok!

  Örömmel értesítünk benneteket, hogy minden adott a kilencedik Sunburst idényhez, már csak ti hiányoztok! Amennyiben az időjárás engedi május 4-én szombaton, délután kettőkor felvonjuk a macskás zászlót az A38 Hajó Orrterasza felett és feltesszük a szezon első lemezét. Este tízig egy remélhetőleg emlékezetes nyár nyitányát ünnepeljük mindannyian, amely során természetesen előkerülnek majd lassan egy évtizednyi történetünk kedvencei is, és a legfrissebb gyűjtéseinket is bemutathatjuk végre nektek.
  Bővebben
 • [2019-05-04] Secret pres. Marco Grandi /All Night Long/
   

  Next guest artist of our All Night Long series is our friend the hungarian house producer and dj, MARCO GRANDI...
  Don't miss it out!
  Bővebben

© 2001–2023 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó