Pulzar

Partyajánló

CRIME ▩ ▩ Sugar ▩ Nastia Reigel

Fellépők
Továbbá még: SUGAR, LAU
Dátum 2019. május 4.
Stílus Techno
CRIME ▩ ▩ Sugar ▩ Nastia ReigelTavaszi szezonunkat a dán gyors techno punk, Sugar, és az orosz queer ellenállás industrial hercegnője, Nastia Reigel zárja.

CRIME ▩ ▩ Sugar ▩ Nastia Reigel

Tavaszi szezonunkat a dán gyors techno punk, Sugar, és az orosz queer ellenállás industrial hercegnője, Nastia Reigel zárja.

▩ LINE UP ▩
SUGAR - Fast Forward (Kulør, Euromantic, KAOS)
Nastia Reigel (Enemy Records)
CRIME
LAU

▩ INFO ▩
A koppenhágai DJ, producer, és Fast Forward Productions társalapító, Sugar tökéletesen reprezentálja a feltörekvő dán gyors techno szcéna lelkét. Zenéje egyszerre könyörtelenül rapid, pulzáló és mégis melodikus. A tinédzserként megélt punk attitűdjét később a dán főváros rendszerellenes Fast Forward rave-jeiben vitte tovább, ahol többek között Repro, Rune Bagge, és Schacke segítették. Debütáló EP-jét, a “No Sex Only Feelings”-et tavaly jelentette meg az Euromantic kiadónál, de Courtesy zseniális Kulør labeljét, nemrég pedig Hector Oaks kiadóját is erősítette megjelenéseivel.

Nastia Reigel a 2016-ban megjelent “Figures in Brine” EP-jével szerzett magának nevet a szakmában, amire egy ütős Truncate remix is felfért. Második megjelenése, a “Trust, Intimacy” már az Enemy Records-nál landolt. Amellett, hogy mélyen beleássa magát a techno és az industrial hangzásokba, több kísérletező audiovizuális projektben is részt veszt, és Szentpétervár egyetlen elektronikus zenei queer eseményét szervezi.

Mint minden CRIME eseményen, itt is zéró tolerancia van érvényben a nem kívánt fogdosás, homofóbia, transzfóbia, szexizmus és rasszizmus ellen!

▩ TICKETS ▩
https:/​/​www.residentadvisor.net/​events/​1250504

www.facebook.com/​events/​2198863163494199/​

Helyszín

  • LÄRM

    Akácfa utca 51. 1. em. Budapest, Hungary 1073

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó