Pulzar

Partyajánló

Metha / All Night Long

Fellépők
Dátum 2019. március 2.
Stílus Tech-funk, Tech-house, Techno
Metha / All Night LongTöbb szempontból is különleges, ha egy dj egy egész estés szettel örvendezteti meg a közönségét. Egyrészt így lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerje a dj pult előtt bulizókat és reakcióikat, másrészt a megszokottnál jóval nagyobb palettáról válogatva bemutathat olyan számokat is, amiket eddig senki sem hallhatott tőle.

Metha / All Night Long

Több szempontból is különleges, ha egy dj egy egész estés szettel örvendezteti meg a közönségét. Egyrészt így lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerje a dj pult előtt bulizókat és reakcióikat, másrészt a megszokottnál jóval nagyobb palettáról válogatva bemutathat olyan számokat is, amiket eddig senki sem hallhatott tőle.

Az egész estés szett embert próbáló és egyben nagy felelősséggel is jár, Metha azonban már többször is bizonyította, hogy készen áll a feladatra. 

Metha a Be Massive  feje, dj-ként és producerként a nemzetközi színtéren is egyre jobban ismerik a nevét.
2018 év végén a Tronic Music kiadó leigazolta, emellett pedig számos zenéje bekerült már a top kiadványok közé a beatporton és a Resident Advisoron is. Zenéjét többek közt játszotta már Richie Hawtin, Noir, Joseph Capriati, Olivier Giacomotto és sokan mások!

www.facebook.com/​events/​344764796119299/​

Helyszín

Régebbi partyk ezen a helyszínen

Ajánlott rádiók a partyhoz

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó