Pulzar

Partyajánlók

2019. március 2., szombat

2019. március 2., szombat

Jelenleg a partyajánlók archívumát böngészed. Kattints ide a friss partyajánlók megtekintéséhez!

  • [2019-03-02] Ludmilla All Night Long
     

    Megünnepelvén a tavasz kezdetét, egy hatalmas tavaszi Ludmilla All Night Long bulit szervezünk nektek március 2-án mindannyiunk kedvenc A38-ára!

    Sok-sok szeretettel és megannyi jó zenével várunk benneteket márcus 2-án!
    Bővebben
  • [2019-03-02] DSR with The Yellowheads
     

    DSR Digital Label Night w/The Yellowheads, David Temessi, Steam Shape, Akos Wex
    #akvablackhall / KisHall
    Bővebben
  • [2019-03-02] Metha / All Night Long
     

    Több szempontból is különleges, ha egy dj egy egész estés szettel örvendezteti meg a közönségét. Egyrészt így lehetősége nyílik arra, hogy jobban megismerje a dj pult előtt bulizókat és reakcióikat, másrészt a megszokottnál jóval nagyobb palettáról válogatva bemutathat olyan számokat is, amiket eddig senki sem hallhatott tőle.
    Bővebben
  • [2019-03-02] John Digweed /Extended Set
     

    JOHN DIGWEED /Extended Set/ - Akvárium Klub / NagyHall ( Hosted by Black Mamba Production )
    Bővebben
  • [2019-03-02] Northern Tunes / Symphonix & Metronome & Haldolium /
    @ Cinema Hall

    A Blue Tunes Records jelenleg Németország egyik legnagyobb Progressive Psytrance kiadója, melyet nem más, mint a Symphonix formációt alkotó testvérpár alapított 2006-ban. Küldetésük a leginkább innovatív, előremutató és a műfajukban meghatározónak számító zenészek munkáinak támogatása és annak bizonyítása, hogy a klasszikus progresszív pszichedelikus trance mind a mai napig egy igen is élő, továbbra is megújulni képes, megállíthatatlanul dübörgő stílus.
    Bővebben
  • [2019-03-02] Privacy ▩ CB x Torso
     

    Debütál hazánkban Berlin egyik legfrissebb színfoltja, Privacy. Emberünk trekkjeiben az electro és techno dominál, de rendszeresen feltűnnek az acid, EBM és new wave hangzásvilágának elemei is. Sokat elárul róla, hogy viszonylag rövid pályafutása alatt többször fordult már meg olyan kultikus klubok dj pultjaiban, mint a Griessmuehle, az Institut fuer Zukunft vagy a Berghain / Panorama Bar.
    Bővebben
  • [2019-03-02] Sobekin w/ Laolu (Innervisions)
     

    A ,,kin” szó jelentése kettős; családtagot, rokont vagy a törzs egyik tagját is hívhatjuk így. A Sobekin egy olyan havi gyűlés, amikor a törzs tagjai kapcsolódhatnak egymással és megoszthatják közös szenvedélyük a szofisztikált deep-melodic-ethnic hangzás iránt. Egy ilyen fontos esemény nem lehet teljes egy távoli rokon látogatása nélkül, akinek közelsége fontos számunkra.
    Bővebben
  • [2019-03-02] Der Morgen // Claudio PRC & Ness - The Gods Planet
    @ Premier Club

    Az elmés, atmoszférikus és mély techno olasz istenei Budapestre látogatnak. A két művész előadása egyenként is ínyenc falat volna, csodálatos elméjük közös szüleménye, a The Gods Planet viszont túlzás nélkül kuriózumnak vallható.
    Bővebben
  • [2019-03-02] Rattus w/ Pig&Dan
    @ Premier Club

    2017-ben hatalmasat jött nálunk Pig&Dan, úgyhogy legfőbb ideje volt ismételni! Zseniális producerként, veterán DJ-ként és nem utolsó sorban a kiváló Elevate kiadó fejeként garantált, hogy a Premier Club Hexagon termében ki fognak akadni a lépésszámlálók.
    Bővebben

© 2001–2024 Pulzar | Elérhetőségek | Médiaajánlat | Oldaltérkép | Logó